Tonijn-Kaasbroodhapjes en Schwa

Door : | 0 Reacties | Op : 02-07-2014 | Categorie : SoSo Blog

Snijd een baguette in gelijke stukken, besmeer het met tomatensaus met daarin wat olijfolie, peper, zout en Italiaanse kruiden. Doe er wat uitgelekte tonijn op waterbasis op. Voeg een schijfje olijf toe. Bestrooi met geraspte kaas en bak het brood goudbruin, totdat de kaas gesmolten is. Heel eenvoudig wanneer je dus geen tijd hebt om uitgebreid pizza te maken !

Ik heb olijfolie van Bertolli, olijven in basilicum en nog af te bakken baguette genomen. Je kunt variëren met groenten, pestos, mozarella en andere kaassoorten.

De schwa (saté) kennen jullie inmiddels wel !

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: