Vervolg: Rellen In Den Haag-Schilderswijk (Video)

Door : | 0 Reacties | Op : 15-08-2020 | Categorie : SoSo Blog

Er zijn voor de hand liggende redenen voor het ontstaan van rellen -zoals de woede over buitensporig politiegeweld- maar er zijn ook minder zichtbare processen gaande. Er wordt volop aangemoedigd (politiek) om het leger in te zetten. Dat stond al langer op de ‘agenda’. Er was alleen een ‘trigger’ nodig om het mechanisme in gang te zetten. Je hebt geen hogere wiskunde nodig om te begrijpen dat de jongeren in opstand zouden komen. Berichten over undercover-agenten die zich tussen jongeren bevonden en de boel ophitsten kan ik niet bevestigen.

De opstand in de Schilderswijk staat voor: weg met de Politiestaat, weg met de 1,5 meter samenleving en weg met de verplichte vaccinatie. Ze vierden na afloop de vrijheid.

Nogmaals, ik keur het gedrag niet goed, maar ik begrijp de frustraties wel. Ik heb een paar jaar in de Schilderswijk gewoond en zag het allemaal gebeuren: etnisch profileren, discriminatie, buitensporig politiegeweld, uitlokken, treiteren, pesten, shamen, media-spelletjes, machtsmisbruik etc.

(@Mainstream Media: Wie zijn de aanstichters van dit hele gebeuren? Wie heeft de brandkranen opengedraaid? Exact, daar hoor ik niks over! 😉)

Zie video hieronder:

Zie ook: Kanaleneiland Utrecht

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: