Vraag & Antwoord: CHL-Arnoud van Doorn

Door : | 0 Reacties | Op : 10-07-2020 | Categorie : SoSo Blog

Vooraf: Mijn intentie is niet om personen in een kwaad daglicht te zetten, ik ben er ook niet op uit om mensen te kwetsen, ik ben er ook niet op uit om onzekerheden te creëren, maar ik ben van mening dat open communicatie verhelderend werkt en bijdraagt aan begrip voor elkaar en de maatschappij. En nee, ik ben geen verrader of snitch. Nederland is mijn geboorteland en ik ben van mening dat als ik mijn mond zou houden ik juist een ‘verrader’ zou zijn. Dit gaat ons namelijk ALLEN aan!

Al geruime tijd (jaren) gaan er vele roddels en geruchten rond over het CHL en Arnoud van Doorn. Laster en roddels zijn niet van de Islam. In het verleden heb ik zoveel vragen gekregen. Deze vragen werden direct aan mij gesteld. Vandaag wil ik het een en ander toelichten en graag mijn lezing met jullie delen.

-Waar ken je Arnoud van Doorn van?

Arnoud van Doorn heb ik een paar jaar geleden benaderd. Ik heb mijn verhaal met hem gedeeld over de ‘complot-strategie tegen kinderen’

Zie: http://www.sosokitchen.nl/complot-strategie-tegen-kinderen

-Wat is de rol van Van Doorn op het CHL?

Hij is vrijwilliger.

-Wat vind je van de geruchten over Van Doorn en hoe zit het met dat filmpje over hem?

Er gaan al jaren geruchten. Dat Van Doorn bij een of andere ‘geheime dienst’ werkt. De AIVD, CIA, ik heb alle roddels in de Marokkaanse gemeenschap voorbij zien komen. De Marokkaanse gemeenschap is van nature een beetje achterdochtig en het is makkelijker om iemand direct af te stoten, dan iemand het voordeel van de twijfel te geven. Laten we eerlijk zijn, er heerst veel wantrouwen in de Marokkaanse gemeenschap.

Betreft het filmpje. Onlangs is het filmpje weer opgedoken en de roddels circuleerden weer rond. Het gaat om volgend filmpje:

Op basis van zo’n kort fragment kan en wil ik geen uitgebreide uitlatingen doen. Wat ik wel kan opmaken is dat de intentie van Van Doorn niet slecht is geweest, hij had immers goede bedoelingen. Laten we ook niet vergeten hoe hij zich voor de gemeenschap heeft ingezet-inzet. Hij heeft projecten/goede doelen in Marokko lopen en helpt arme mensen. Hij heeft zelfs een Marokkaans jongetje geadopteerd. Ik ben het niet altijd met hem eens, sterker nog, ik neem afstand van zijn ‘confronterende’ aanpak, maar verlies het volgende niet uit het oog:

HET ALGEMEEN-MAATSCHAPPELIJK BELANG GAAT VÓÓR HET EIGENBELANG! ZET DE EGO OPZIJ. RUZIES EN VETES ZIJN VAN ALLE TIJDEN. DENK AAN DE KINDEREN. WELKE NORMEN EN WAARDEN WIL JE DE KINDEREN MEEGEVEN? VERMIJD DISCUSSIES DIE EEN HAATDRAGEND KARAKTER HEBBEN. VERMIJD DISCUSSIES OVER HALAL-HARAM, IMMERS HALAL BAYN, WA HARAM BAYN. WIJ ZIJN ALLEMAAL BROEDERS EN ZUSTERS VAN ELKAAR ONGEACHT ACHTERGROND, AFKOMST, RELIGIE. MAAK SAMEN EEN VUIST. ZEG NEE TEGEN HAAT. BESCHERM ELKAAR, WANT NIEMAND MAG ZICH VEILIG WANEN OP DEZE WERELD. KIJK ALLEEN MAAR WAT CORONA TEWEEG HEEFT GEBRACHT. ‘UIT STOF ZIJT GIJ GEBOREN EN TOT STOF ZULT GIJ WEDERKEREN’

Mijn nasee7a fi sabili Allah!!!!

-Waarom ben je weggegaan bij het CHL?

Voornamelijk vanwege het ‘autoritair’ optreden van Atasoy. Hij legde adviezen naast zich neer. En ik ben koppig. Ik ben van mening dat je polarisatie niet in de hand moet werken. Wij zijn allemaal Nederlanders en als je op begrip wilt rekenen moet je een open-houding aannemen en in laatste schoot Atasoy te kort. Helaas. Overigens ben ik in alle vrede, zonder enige commotie bij het CHL weggegaan. Dat is mijn eigen keus geweest.

Het is wat het is!

Met vriendelijke groet,

Sosokitchen.nl

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/het-cornelius-haga-lyceum

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: