Weekend Voorbij Gevlogen!

Door : | 0 Reacties | Op : 11-11-2019 | Categorie : SoSo Blog

Nou toch geen broodjes of cakes gemaakt (gelukkig bestaan er bakkers), een paar uurtjes geslapen en richting familie gegaan.

Was mega gezellig..de bruiloft was ook heel leuk, maar ik dacht even dat ik in de wereld van plastische chirurgie terecht was gekomen. Tegenwoordig kun je je hele gezicht en lichaam ‘maken/kopen’. Het oogt op de een of andere manier niet menselijk vind ik persoonlijk, omdat het natuurlijk proces wordt verstoord. Bij sommige is het zo subtiel gedaan dat het haast natuurlijk lijkt…maar op de een of andere manier toch weer onnatuurlijk oogt..

Zo was er dus een dame die een neuscorrectie onderging. Ze wilde een kleine neus en dat ging heel lang goed, maar omdat het natuurlijk proces verstoord werd veranderde haar neus…en niet in positieve zin. Gevolg: meer aanpassingen. Nu weet ik niet of dit een incident is of dat meerdere hier last van hebben, maar feit is dat Allah/God de mens volmaakt geschapen heeft en sleutelen aan jezelf vroeg of laat mis zal gaan.

De afbeelding heb ik eerder in het verleden geplaatst. Ik was toen gekke bekken met mijn zoontje aan het trekken hahah! De make-up en het kapsel waren perfect dankzij de visagiste. Less is more dus het werd classy, elegant en ‘simpel’. De jurk die ik cadeau had gekregen was wat gewaagd en vond ik meer iets voor thuis dan voor een bruiloft…op een bruiloft ga ik liever voor een ‘conservatieve’/’gepaste’ jurk…gelukkig had ik een van mijn jurken, de turquoise, meegenomen en had ik geen stress. Wel heb ik een foto gemaakt met de andere jurk, maar die is voor mijn persoonlijke album en dit keer mocht ik niks van mn man plaatsen…en terecht! ?SO naar m’n man ?❤

Bijna half 4…welterusten!

(Ben op deze foto te herkenbaar volgens meneer ?)

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: