Zafzafi over Verraders en Saboteurs

Door : | 0 Reacties | Op : 24-05-2018 | Categorie : SoSo Blog

Nasser Zafzafi over verraders en saboteurs

“De saboteurs zijn bekend en hun doelen zijn bekend: zelfverrijking en de leiding krijgen, zodat ze de zaak uiteindelijk kunnen verkopen. Hirak is succesvol omdat dit soort mensen er geen vat op krijgen.”

“De mensen die ons de les willen voorlezen en doen alsof ze hoog opgeleid zijn, die tijden zijn voorbij. Ze vallen mij aan, maar wie is de vijand? Ik, of de Makhzen? Ze vallen altijd activisten aan, ze spreken zelden over de vijand”.

“Deze mensen verwerpen het gedachtegoed van onze grootvader ElKhattabi. De mensen komen naar buiten wegens de denkwijze van Moulay Mohend. Hij heeft ons kennis en een denkwijze nagelaten, zodat we erop kunnen voortborduren. Ho Chi Minh en Che Guevara noemden Moulay Mohand “mijn meester”, terwijl deze saboteurs zijn visie afwijzen en naar buiten kijken. De mensen die de straat opgaan zijn vastberaden en doen dat voor de Rif. ”

Nasser Zafzafi spreekt ook over de 7ozomachoqiya, de lobbyisten die de leiding in elke beweging proberen te grijpen, om er uiteindelijk zelf van te profiteren door de zaak te verkopen.

“Dit zijn vaak groepjes die niet uit veel man bestaan, en de zaak proberen te saboteren. Zij moeten de leiding hebben, anders zullen ze er alles aan doen om jou persoonlijk aan te vallen, in plaats van de echte vijand.”

 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: