Alcoholverbod

Door : | 0 Reacties | Op : 16-10-2020 | Categorie : SoSo Blog

Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Verdeel en heers! Een kort artikel:

De Islam verbiedt het drinken van alcohol. Achter geboden en verboden liggen bepaalde wijsheden. Het is algemeen bekend dat alcohol schadelijk is en een uitputtend effect heeft op het lichaam en de geest.

Nederland is geen islamitisch land. Een alcoholverbod is zeker geen overwinning voor de Islam, omdat de intentie erachter leidend is. De plank wordt volledig misgeslagen. Dit draait om het inperken van grondrechten.

Sinds wanneer predikt Islam haat? Sinds wanneer creΓ«ert Islam vijandigheid tussen mensen? Wat zegt Allah over het zaaien van fitna (tweedeling)? Mensen creΓ«ren een eigen Islam en spreken volgens hun begeerten. Dat een “imam” of “sleutelfiguur” een islamitische naam draagt, maakt hem niet meteen islamitisch. Dit draait om goed versus kwaad. Het wordt tijd dat mensen voor zichzelf na gaan denken!

Maar, elk nadeel heb zijn voordeel. Door een compleet verbod op de verkoop van alcohol in te stellen, zal er wel gedoe ontstaan, maar als de regels gehandhaafd worden, kan het zenuwstelsel zich herstellen. Immers is het effect van alcohol te merken op alle hersenfuncties. De mannen worden met een verbod “klaargestoomd” om discipline en wilskracht te ontwikkelen. Echter, het besef en de motivatie ontbreekt!

De tijd zal het leren πŸ‘

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: