Before & After

Door : | 0 Reacties | Op : 29-12-2020 | Categorie : SoSo Blog

Me-time, een diner, gewoon gezelligheid..uiteraard volgens de Corona-regels! 😉

Dit is een before-foto met m’n simpele telefoon gemaakt. Mijn lieve vriendin gaat me opmaken en foto’s maken we met de portretfunctie. Uit mn schulp kruipen bevalt me wel hahaha!

SO naar de tweede generatie dames..deze is voor jullie. Always save the best for last ❤

Ik las laatst een inspirerend stukje dat ik graag met jullie wil delen!

“De vlinder staat voor transformatie. Voordat dit wonderschone diertje in allerlei kleuren en formaten mag rondfladderen op Moeder Aarde moet het een hele weg afleggen. 

Een stapje terug

Ieder mens krijgt zeker één keer de tijd om zich terug te trekken. Anders dan de rups die maar één keer een vlinder kan worden, heeft de mensheid meerdere transformatiemomenten. Als jouw ziel vindt dat je het nu echt te bont maakt en te ver van je ware zelf afraakt, wordt er ingegrepen. Dat kan zijn dat je je baan verliest, een ongeluk krijgt, ziek wordt, een relatie die toch al niet goed voor je was, maar jij hield die roze bril maar op, rigoureus stopt. Op de een of andere manier wordt in jouw wereld een soort time-out gecreëerd, waardoor je van slag raakt. Dan is het aan jou om dit moment te herkennen als groeimoment. De emoties die als mens bij je boven komen zullen variëren van boosheid, verdriet, wantrouwen, pijn en misschien ook wel angst. Bij velen van jullie zal je hoofd zeggen: waarom overkomt mij dit nou weer?

De afslag gemist

Lief mens, het is een teken dat je een ander pad moet gaan bewandelen. Dat je in je huidige doen en laten niet jouw missie volgt en jouw levensdoel zal bereiken, waarvan het Universum graag ziet dat het je wel lukt. Ook al ligt de uiteindelijke keuze of je het redt altijd bij jou. Als jou wat overkomen is, ongeacht wat het is, nou ziet als een time-out. Een tijd om te cocoonen en helemaal in je diepste zelf probeert na te gaan wat je kunt verbeteren. Wat je diep van binnen eigenlijk altijd al anders wilt.”

“Herken je jezelf ergens in? Weet, lief mens, dat iedereen goed is, zoals hij of zij is. Kijk niet naar de rups in gele en paarse kleding en vindt hem niet raar of vreemd. Misschien krijg je wel het gevoel dat je eigenlijk best een beetje meer geel en paars zou willen hebben, omdat je leven dan een stuk minder saai zou zijn. Afgunst leidt tot niets, evenals je anders gedragen dan wie je bent.”

https://www.inspirerendleven.nl/de-vlinder-en-de-weg-van-transformatie/

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: