Couscous Seffa-Seffeth Voorbereiding

Door : | 0 Reacties | Op : 12-01-2016 | Categorie : SoSo Blog

De voorbereiding van deze couscous vergt net ‘n tikkeltje een andere aanpak, omdat de couscous gewoon op je tong moet smelten, zonder dat de couscous kleverig, plakkerig of modderig is.

Nadat ik ontzettend veel vragen kreeg van mensen in mijn directe omgeving betreft het voorbereiden van couscous ging ik op google en youtube kijken om na te gaan hoe anderen hun couscous bereiden.

De couscous wordt weliswaar 3x gestoomd, maar de stappen die juist cruciaal van belang zijn om tot een ‘goede’ couscous te komen ben ik nog nergens tegengekomen.

Het zijn eigenlijk hele simpele dingen, maar deze simpele dingen geven nou nét de doorslaggevende factor. Deze manier van stomen stamt af van onze over-over-over grootmoeders !

Ik kom hier nog uitgebreid op terug !

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: