Dadelkoekjes

Door : | 1 Comment | Op : 11-09-2013 | Categorie : SoSo Blog

Nog nooit heb ik iemand gesproken die niet dol is op de dadelkoekjes. Belangrijk bij deze soort koekjes, is dat al het deeg echt helemaal goed gebakken moet zijn. Wanneer dit niet het geval is krijg je van die kleffe koekjes die niet kruimelen. Men probeert het vaak te verdoezelen door ze in poedersuiker te wentelen, maar dat maakt de koekjes er niet beter op.
Mijn tip is om de koekjes wat langer op een lage temperatuur in de oven te bakken.
Maar wel oppassen, want ze zijn echt verslavend !

Comment (1)

  1. posted by Samira on 09-09-2015

    Mag ik De recept graag

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: