Do The Math!

Door : | 0 Reacties | Op : 26-10-2020 | Categorie : SoSo Blog

Deze Finse Minister is heel toegeeflijk…Goed gezegd!

In hele makkelijke taal:

Beste Moslims, word wakker, want jullie worden niet gehaat om jullie geloof, maar om jullie schatten die de aarde verbergt. De weg naar jullie schatten is vijandigheid te creëren middels het geloof! De mens heeft van Allah/God in zijn algemeenheid een grote status gekregen, ongeacht achtergrond, afkomst en religie. Neem afstand van mensen die de ‘Verdeel en Heers’-tactieken toepassen. Probeer het kaf van het koren te scheiden en wijk af van het “script”!

Nog een paar weetjes en probeer het dan zelf uit te vogelen! 😉

-Marokko en Turkije zijn belangrijke strategische plekken.

-Het Verdrag van Lausanne loopt in 2023 af: 100 jaar voorbij. Turkije en haar verborgen schatten zullen tevoorschijn komen. (Wellicht dat de Eufraat ook onderdeel van de verborgen schatten zal zijn)

-Saudie-Arabië: bestaat ongeveer 100 jaar, is een soort van Britse creatie, met alle respect voor het volk. Koning Faisel werd in 1975 vermoord en de banden met de VS werden aangehaald.

-Abrahamakkoord:

http://www.sosokitchen.nl/abrahamakkoord-zal-weinig-navolging-krijgen

http://www.sosokitchen.nl/staat-israel-op-punt-palestijns-gebied-te-annexeren-of-niet

-Joden en Zionisme (Zionisme is het streven naar een Israëlische Staat, Zionisten zijn Joden, maar niet alle Joden zijn Zionisten)

“Aanvankelijk had het zionisme maar weinig aanhang onder Joden in Europa en Amerika. Vooral religieuze Joden vinden dat herstel van de Joodse heerschappij in het land van Israël pas na het verschijnen van de Messias kan plaatsvinden, en dat het bijna godslasterlijk is om dit op seculiere gronden te willen bereiken.”

“De voortdurende vervolging in Oost-Europa vanaf eind 19e eeuw en nadien de Shoa (Holocaust) tijdens het nazibewind, waarbij ruim een derde van alle Joden in de wereld werd vermoord, groeide ook onder minder religieuze Joden de mening dat, met het oog op zelfbehoud, een thuisland nodig zou zijn, en ontstond er meer steun voor het verkrijgen van een eigen land.”

“Van de religieuze Joden is er vanuit de ultraorthodoxie verzet tegen het zionisme, gebaseerd op de joodse wet (halacha) die een Joodse staat vóór de komst van de Messias strikt verbiedt; veel religieuze Joden vinden het bijna godslasterlijk om dit op seculiere gronden te willen bereiken.”

Ja, ik had een geweldige geschiedenisleraar op het VWO. WOII, Midden-Oostenproblematiek etc. allemaal examen in gedaan! Ik heb alleen nog niet uitgevogeld wie de “vredesstichter” (Dajjaal_Anti-Christ) is 🙃 De tijd zal het leren! Voorlopig hebben we onze handen vol aan ‘Corona’!

PS: Geniet de komende maanden van uw familie. Geniet van het leven! 👍

Wil je meer weten over Jezus en Mozes in de Islam? Lees dan onderstaande artikelen:

http://www.sosokitchen.nl/deel-6-de-boodschap-van-isajezus-jesusalayhi-salamvrede-zij-met-hem

http://www.sosokitchen.nl/deel-5-moesa-moses-mozes-alayhi-salam-vrede-zij-met-hem

http://www.sosokitchen.nl/deel-7-slot-joden-christenen-en-moslims-geloven-in-dezelfde-god-allah

Zie ook deel 4:

http://www.sosokitchen.nl/deel-4-de-profeten-en-de-boodschapper-de-laatste-der-profeten

Zie ook deel 3:

http://www.sosokitchen.nl/wat-is-islam-wat-is-een-moslim-wat-leert-de-islam

Zie ook deel 2:

http://www.sosokitchen.nl/deel-2-de-koran-al-quran

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: