Fijne Avond!

Door : | 0 Reacties | Op : 22-11-2019 | Categorie : SoSo Blog

Tiramisu in een glaasje (espresso) Laagje karamel, lange vingers, laagje mascarpone-vanilleroom, klein straaltje gecondenseerde melk en met cacao bestuifd. In de koelkast laten opstijven en voilà ? (karamel en gecondenseerde melk kun je uiteraard weglaten, maar de kids vinden dit heerlijk!)

Tip: de koekjes niet in espresso dompelen, maar met espresso besprenkelen (lepel of spuitflesje) Wanneer ze opstijven in de koelkast nemen ze nog overtollig vocht op. Op deze manier blijven de koekjes mooi intact en is de tiramisu ready!

Fijne avond,

Sosokitchen.nl

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: