Fijne Avond!

Door : | 0 Reacties | Op : 03-06-2023 | Categorie : SoSo Blog

“Het zijn die twee zussen uit Den Bosch die dit veroorzaken.”

Wat bedoel je?

Nou fijne avond hahaha!

Nee, in mijn huisnummer komt geen 8 voor en ook geen 6 hahahaha! Wil je me soms een bloemetje opsturen? 😁 Fijn dat je je hart kon luchten met je hints al weet ik nog steeds niet echt wat je bedoelt! Succes verder!

Even wachten..je hint…uhmmm bedoel je te zeggen dat 7..77 is? Dus 7 dubbel..7 2x en dat betekent dus geen 8. Maar waar staat 7 voor? Is V in het arabisch. Soerah 77 uit de Koran? 🤷‍♀️

Iemand is in verwachting van een tweeling of is bevallen van twee meisjes? En diegene wil graag een zoon? Is dat het? Ewa ja net zolang doorgaan, totdat ze in verwachting raakt van een zoon! 🤷‍♀️ Hahahaha…meisjes/jongetjes, alles wat van Allah komt is mooi. Gezondheid is het belangrijkste! 👍

Kunstmatige wijze? Bedoel je dat die vrouw kunstmatig verwekte kinderen heeft gekregen, omdat haar man ziek is? Ik weet niet wat de Islam daarover zegt. Misschien kun je het beter aan een geleerde vragen. Succes!

Een “koelie”? Je bedoelt Hindoe. Er is een verschil tussen een Hindoe en een Marokkaan. Zien jullie het verschil niet? Sommige mensen hebben echt een bril nodig hahaha! De Dajjaal heeft die vrouwen verleidt dat is wat je probeert te zeggen. Dat is wel heel erg! Daarom altijd Allah gehoorzamen!

https://www.sosokitchen.nl/%f0%9f%91%8d-292

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: