Genocide Begint Met De Stilte Van De Wereld: Jihad VS Terreur

Door : | 0 Reacties | Op : 16-05-2021 | Categorie : SoSo Blog

Gek om mijn achternaam terug te zien in combinatie met gedode vrouwen en kinderen, gewonden en de term terrorist! 🙃

“Based on this awful argument, all they need to do, is make an unverified claim that there are spies or terrorists in a building with journalists, and it becomes a target. Utterly unacceptable.” (Kantoren internationale pers in Gaza vernietigd bij luchtaanval=het bewust het zwijgen opleggen van de wereldpers)

Onder het mom van antiterrorismemaatregelen blijft Israël onschuldige burgers bestoken met raketten. Het doden van onschuldige burgers, met name vrouwen en kinderen staat gelijk aan terreur. Een persoon die zijn gezin en land verdedigt is een Jihadist; een Mujahid; een Amjahed. Gedode vrouwen, kinderen en gewonden zijn slachtoffers van Zionistisch terreur en geen Jihadisten. De term Jihad heeft een negatieve lading gekregen, maar Jihad is geen synoniem voor aanslagen en terreur. Een Jihadist is dus geen terrorist. Tijdens WOII werden verzetsstrijders ook geen terroristen genoemd.

Volgens de AIVD betekent Jihad het volgende: Jihad betekent letterlijk ‘inspanning voor God’. En dat kan betekenen: om als goed gelovige moslim te leven, maar ook: de strijd voeren om de islam te verdedigen. De AIVD doet onderzoek naar dat deel van het jihadisme waarin de verheerlijking van de gewelddadige jihad centraal staat.

*Meervoud Mujahid: Mujahideen

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/wat-is-er-gaande-in-al-quds-jeruzalem-en-gaza

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: