Hahahahaha!

Door : | 0 Reacties | Op : 02-06-2023 | Categorie : SoSo Blog

Inderdaad een mooie reminder!

https://www.sosokitchen.nl/wijsheid-3

Fijn dat ik kon helpen. Ik heb het echt heel druk en ga nu weer van mijn rust genieten! Met Eid Al Adha kom ik inshaAllah weer gedag zeggen hahahaha!

Altijd op Allah vertrouwen!

πŸ˜πŸ‘

❀

Ayat al-Koersie is een bescherming

Aboe Hoerayrah heeft verteld in een overlevering van Boekhaarie dat de Boodschapper van Allah (vrede en zegeningen zij met hem) hem aanstelde als bewaker over de zakaat van Ramadan. Maar toen kwam er op een avond een man en die begon met beide handen een deel van het voedsel (wat als zakaat gegeven was) te nemen. Aboe Hoerayrah pakte hem en hij zei tegen hem dat hij hem naar de Boodschapper van Allah (vrede en zegeningen zij met hem) zou brengen. De man zei dat hij het nooit meer zo doen, zolang hij maar niet naar de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) gebracht zou worden en dit gebeurde tot drie keer toe. Aboe Hoerayrah verhaalde dit en voegde toe dat de dief de derde keer tegen hem zei:

β€œWanneer je gaat slapen, reciteer dan Ayat al-Koersie helemaal, Allah zal een waker over jou aanstellen en shaytan zal jou tot de ochtend niet naderen.”

Daarop zei de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem):

β€œHij vertelde jou de waarheid, ondanks dat hij van nature een leugenaar is, hij (de dief) was de shaytan.”

Uit deze overlevering valt op te maken dat Ayat al Kursi een bescherming is. Door het te reciteren in de avond zijn we de hele nacht beschermd tegen shaytan en door het in de ochtend te reciteren zullen we de hele dag beschermd zijn tegen shaytan.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: