It’s Easier To Fool People…

Door : | 0 Reacties | Op : 14-10-2020 | Categorie : SoSo Blog

De wereld is zó doorzichtig geworden! Het scenario ontvouwt zich voor jullie ogen.

Volgens de Profeet (salla Allahu 3alayhi wa sallam-vrede en zegeningen zij met hem) bevindt zich onder de grote tekenen van het Uur het volgende:

De Anti-Christ (Dajjaal – Valse Messiahs).

“Er is geen Profeet gestuurd, of hij waarschuwde zijn volk tegen de eenogige leugenaar. Hij is eenogig, maar jullie Heer is niet eenogig. En tussen zijn ogen zal “kaafir” geschreven zijn.”

Al-Boekhaarie

“Wat authentiek is, is dat geleerden ervan uitgaan dat dit geschrift tussen de ogen van de Dajjal letterlijk is, en dat het om een echt geschreven woord gaat, dat Allah als teken, een uit vele tekenen, zal laten zien om het ongeloof en de leugens van deze Dajjaal te verklaren.”

“Het feit dat de ene persoon het wel zal kunnen lezen en de andere niet, en dat analfabeten het kunnen lezen is niet problematisch, want dit is omdat Allah de gelovigen iets laat begrijpen wanneer ze ernaar kijken, zoals Hij dat wil, en wanneer Hij dat wil. Dus de gelovige zal dit door inzicht weten te waarnemen, zelfs al is hij analfabeet, en de ongelovige zal het niet kunnen zien, zelfs al kan hij lezen. Het is op dezelfde manier dat de gelovige bepaald bewijs kan zien wat de ongelovige niet ziet. Allah zal de gelovige in staat stellen om het te kunnen lezen, ondanks zijn analfabetisme, omdat op dat moment ook andere vreemde dingen aan de hand zullen zijn.”

Volledig artikel:

http://www.sosokitchen.nl/vrijdag-jumu3a-24-juli-2020

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: