Men Heeft Geen Idee: Goed VS Kwaad

Door : | 0 Reacties | Op : 13-10-2020 | Categorie : SoSo Blog

Who really owns the media?

“Volgens De Jonge zijn onder meer in de Marokkaanse gemeenschap grote clusters van besmettingen ontstaan bij familiebijeenkomsten.”

“Er verschijnen steeds meer onderzoeken die wijzen op uitbraken in de thuissituatie en onder migranten. Het lijkt wel alsof het kabinet het allemaal niet meer weet, en onzorgvuldig een zondebok kiest.” R. Willemsen Koninklijke Horeca Nederland.

“Voornamelijk patiënten met een niet-westerse achtergrond die de Nederlandse taal niet helemaal machtig zijn op onze IC’s. Dat mag het kabinet even uitleggen.” Wilders

“De Marokkaanse gemeenschap is erg hecht met elkaar, dat kan een oorzaak zijn. We zijn samen met de GGD met de gemeenschap in gesprek om dit onder de aandacht te brengen en de urgentie te delen. Je ziet dat de gemeenschap heel bereid is om mee te werken en meer bewust wordt’, zegt Van Vugt.”

“Dr. Wim Filipse, volgt als infectiearts bij het Agentschap Zorg & Gezondheid de situatie in Antwerpen van dichtbij en pleit er voor om meer gegevens in kaart te brengen. In De Standaard bevestigt hij dat “veel bevestigde gevallen personen met Marokkaanse namen zijn, die familie zijn van elkaar”.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: