Mondkapje Verplicht Vanaf 1 December

Door : | 0 Reacties | Op : 19-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

Stap voor stap richting een politiestaat. Stap voor stap richting de New World Order. De Jodenster wordt vervangen door een mondkapje. Er moet een ‘Great Reset’ plaatsvinden, omdat de mens in de vallei van de serpenten (lees: grote bazen) terechtkwam. Deze bazen zijn belangrijk, omdat ze de toon zetten voor hun ondergeschikten en organisaties. De mens is wakker, omdat de ondergeschikten en hun organisaties fouten hebben gemaakt. In het geval de “herstelopdrachten” mislukken en de mens verzet toont is er nog altijd plan B; voortzetten van ‘administratieve taken’ in Jeruzalem met alle gevolgen van dien. “Op de dag dat in de Palestijnse gebieden bloedige protesten woeden, is bij een ceremonie in Jeruzalem formeel de Amerikaanse ambassade verplaatst van Tel Aviv naar Jeruzalem” Dus mede mogelijk gemaakt op een dag van geweld. Er zitten ‘kwade krachten’ achter WOII die nu nog steeds actief zijn. Nu willen deze ‘kwade krachten’ weer dood en verderf zaaien..met Corona als “rookgordijn” en onder het mom van terrorisme-terrorismebestrijding.

*Joden en Zionisme (Zionisme is het streven naar een Israëlische Staat, Zionisten zijn Joden, maar niet alle Joden zijn Zionisten)

“Aanvankelijk had het zionisme maar weinig aanhang onder Joden in Europa en Amerika. Vooral religieuze Joden vinden dat herstel van de Joodse heerschappij in het land van Israël pas na het verschijnen van de Messias kan plaatsvinden, en dat het bijna godslasterlijk is om dit op seculiere gronden te willen bereiken.”

“De voortdurende vervolging in Oost-Europa vanaf eind 19e eeuw en nadien de Shoa (Holocaust) tijdens het nazibewind, waarbij ruim een derde van alle Joden in de wereld werd vermoord, groeide ook onder minder religieuze Joden de mening dat, met het oog op zelfbehoud, een thuisland nodig zou zijn, en ontstond er meer steun voor het verkrijgen van een eigen land.”

“Van de religieuze Joden is er vanuit de ultraorthodoxie verzet tegen het zionisme, gebaseerd op de joodse wet (halacha) die een Joodse staat vóór de komst van de Messias strikt verbiedt; veel religieuze Joden vinden het bijna godslasterlijk om dit op seculiere gronden te willen bereiken.”

Mondkapje Verplicht Vanaf 1 December

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) moeten mensen dan een mondkapje gaan dragen. Voor contactberoepen geldt de regel zowel voor de klant als de professional, zoals de kapper of de rij-instructeur. In het openbaar vervoer was een mondkapje al verplicht, maar voortaan is dit ook het geval in stations en bij bus- en tramhaltes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

“Gebedshuizen zoals kerken, moskeeën, synagogen en tempels worden uitgezonderd van de mondkapjesplicht die vanaf 1 december gaat gelden in publieke binnenruimten, stations en luchthavens. Dat blijkt uit de regeling die het kabinet donderdag naar de Kamer heeft gestuurd. De plicht geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.”

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/politiestaat

http://www.sosokitchen.nl/spoedwet

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: