Nasi met Groenten – Sperziebonen, Bakbanaan en Kipsaté met Pindasaus

Door : | 4 Reacties | Op : 25-07-2013 | Categorie : SoSo Blog

Zowel in nasi als bami gebruik ik allerlei groenten en houd ik me nooit aan een bepaalde richtlijn.
De kruidenmix stamt uit de Indonesische keuken, oftewel kruiden van Conimex (zonder smaakversterker) en daarmee maak ik zelf de heerlijkste nasi !

Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel en is ook lekker met omeletreepjes, kroepoek en- / of gebakken uitjes.
De lekkere milde pindasaus is van Calvé !
Sambal badjak van Conimex biedt een uitkomst voor liefhebbers van pittig eten !

Comments (4)

  1. posted by meid. on 25-07-2013

    Wat ziet het er weeer lekkker uit meid’je hebt gouden handen’ tbarkkelah heliek. :-P

    • posted by SoSo Kitchen on 25-07-2013

      Dankjewel lieverd !
      Ik zal het recept zo spoedig mogelijk plaatsen , dan kun jij ook van je heerlijke zelfgemaakte nasi smullen !!
      :wink:

  2. posted by meid on 25-07-2013

    Bedankt lieverd wacht met geduld op je recepten, we leren echt veel van je kookkunsten bedankt dat je het met ons deelt, ga zo door. Machaallah heliek :-P

    • posted by SoSo Kitchen on 25-07-2013

      Graag gedaan!!Jij ook bedankt!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: