Nederland plant 10.000 Tulpenbollen In Door Terrorisme Getroffen Stad Wenen

Door : | 0 Reacties | Op : 19-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

Oostenrijk toeval? 🤔

“De Oostenrijkse politie maakte vandaag ook een statement, schrijft de Kronen Zeitung. Het korps produceerde een video met de boodschap: “In Wenen is plaats voor mij (het volk, red.), niet voor terrorisme.”

Vermeld er ook even bij dat de ‘terrorist’ een staatsburger van zowel Oostenrijk als Noord-Macedonië is/was 👍

Hitler was dan ook woedend op de Oostenrijkse nazi’s, die hij “amateurs” noemde. 2020: Onder het mom van terrorisme-terrorismebestrijding een hetze tegen de Islam en Moslims beginnen. (Lees meer over de ‘Anschluss’)

“De EU is van mening dat de kwestie-Jeruzalem moet worden opgelost binnen vredesonderhandelingen tussen Israël en de Palestijnen. Toch zijn er ook een aantal vertegenwoordigers van EU-landen bij de ceremonie in Jeruzalem, onder wie die van Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië en Roemenië

Nederland heeft uit solidariteit tienduizend tulpenbollen geplant in de Oostenrijkse stad Wenen, waar begin november een terroristische aanslag is gepleegd. Een geradicaliseerde man schoot toen vier mensen dood en verwondde tientallen anderen.

De Oostenrijkse politie maakte vandaag ook een statement, schrijft de Kronen ZeitungHet korps produceerde een video met de boodschap: “In Wenen is plaats voor mij (het volk, red.), niet voor terrorisme.” Onder meer profvoetballer David Alaba en opera-directeur Bogdan Roscic verschijnen in de video, die door Oostenrijkers online massaal gedeeld wordt.

Burgemeester Michael Ludwig van Wenen ging donderdag tijdens een persmoment in op het geschenk van de Nederlandse ambassadeur Aldrik Gierveld. “De tulpenbollen staan niet alleen symbool voor de relatie tussen Wenen en Nederland. Wanneer ze bloeien, zullen ze een kleurrijk symbool van solidariteit vormen, dat moordenaars eraan herinnert dat zij hun doel om verdeeldheid te zaaien nooit zullen halen”, citeert de Kronen Zeitung.

Gierveld voegde eraan toe dat de tulpen inwoners eraan moeten herinneren dat zij niet alleen staan in de strijd tegen terrorisme.

Nederland plant 10.000 tulpenbollen in door terrorisme getroffen stad Wenen
Nederland plant 10.000 tulpenbollen in door terrorisme getroffen stad Wenen

Gierveld voegde eraan toe dat de tulpen inwoners eraan moeten herinneren dat zij niet alleen staan in de strijd tegen terrorisme.

Politie herdenkt slachtoffers van aanslag Wenen

Politie herdenkt slachtoffers van aanslag Wenen

Ook tulpenbollen geplant op plek waar eerste schot is afgevuurd

De tulpenbollen zijn op diverse locaties in de stad Wenen geplant, waaronder de Ruprechtsstiege waar de dader vermoedelijk zijn eerste schot heeft afgevuurd. Op zeker zes locaties heeft hij geschoten.

De schutter werd doodgeschoten door agenten. Het ging om een twintigjarige man die in april 2019 een celstraf van 22 maanden opgelegd kreeg, omdat hij zich wilde aansluiten bij Islamitische Staat (IS). Begin december is hij voorwaardelijk vrijgelaten. Daarnaast werden zeker vijftien anderen aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

https://www.nu.nl/buitenland/6091592/nederland-plant-10000-tulpenbollen-in-door-terrorisme-getroffen-stad-wenen

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/oostenrijk-wil-preventieve-hechtenis-voor-terroristen

http://www.sosokitchen.nl/oostenrijk-gaat-bevolking-massaal-testen

http://www.sosokitchen.nl/zinloos-geweld

http://www.sosokitchen.nl/huiszoekingen-in-duitsland-in-verband-met-aanslag-in-wenen

http://www.sosokitchen.nl/oostenrijk-hetze-tegen-moslims-veroorzaakt-verzet

http://www.sosokitchen.nl/terrornacht-in-wien-turkische-manner-vollbringen-heldentat

http://www.sosokitchen.nl/kristallnacht

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: