Recepten
tha7rath / harira
Vooraf: -Ik heb geen bloem of ander bindmiddel in de soep gedaan, omdat de soep ...
Lees meerAmandel-Briwat
Vooraf: -Ik heb pinda’s genomen, omdat mijn moeder dat altijd ook deed. Je proeft echt ...
Lees meerSfenzj – Marokkaanse Donuts
Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -700 ml lauw water -100 gram fijne smied(Marokkaanse slagerij of supermarkt) ...
Lees meerSellou – Sfouf – Sfoef – Zammita
Vooraf: -In de sellou horen ongezouten pinda’s. Ik koop gezouten pinda’s en was al het ...
Lees meerGringo / Baghrir – Marokkaanse gaten-Pannenkoek
Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -300 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slagerij) -1500 ml lauw water + 100 ...
Lees meerRemsemen / Lemsemen – Marokkaanse Pannenkoeken
Vooraf: -Bekijk de artikelen die over remsemen / lemsemen gaan. Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) ...
Lees meerMarokkaans brood uit de pan
Vooraf: -Handigheid vereist Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -300 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slager/supermarkt) -20 ...
Lees meer