Recepten


Lahmacun

Waardering: (2.7 / 5)

Vooraf: -Met een glas bedoel ik een Nederlands theeglas met oortje. -Begin met de vulling, maak ...

Lees meer

tha7rath / harira

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Vooraf: -Ik heb geen bloem of ander bindmiddel in de soep gedaan, omdat de soep ...

Lees meer

Amandel-Briwat

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Vooraf: -Ik heb pinda’s genomen, omdat mijn moeder dat altijd ook deed. Je proeft echt ...

Lees meer

Sfenzj – Marokkaanse Donuts

Categorie:
Waardering: (4.5 / 5)

Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -700 ml lauw water -100 gram fijne smied(Marokkaanse slagerij of supermarkt) ...

Lees meer

Sellou – Sfouf – Sfoef – Zammita

Categorie:
Waardering: (3 / 5)

Vooraf: -In de sellou horen ongezouten pinda’s. Ik koop gezouten pinda’s en was al het ...

Lees meer

Gringo / Baghrir – Marokkaanse gaten-Pannenkoek

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -300 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slagerij) -1500 ml lauw water + 100 ...

Lees meer

Chebbakia

Categorie:
Waardering: (3.3 / 5)

Vooraf: -Je hand is je maatbeker. -De chebbakia is niet hard en mag niet hard ...

Lees meer

Remsemen / Lemsemen – Marokkaanse Pannenkoeken

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Vooraf: -Bekijk de artikelen die over remsemen / lemsemen gaan.   Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) ...

Lees meer

Marokkaans brood uit de pan

Categorie:
Waardering: (4 / 5)

Vooraf: -Handigheid vereist     Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -300 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slager/supermarkt) -20 ...

Lees meer