Brood & Deegwaren

Lahmacun

Waardering: (2.7 / 5)

Vooraf: -Met een glas bedoel ik een Nederlands theeglas met oortje. -Begin met de vulling, maak daarna het deeg. -Je kunt ...

Lees meer

Amandel-Briwat

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Vooraf: -Ik heb pinda’s genomen, omdat mijn moeder dat altijd ook deed. Je proeft echt geen verschil en het scheelt ...

Lees meer

Sfenzj – Marokkaanse Donuts

Categorie:
Waardering: (4.5 / 5)

Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -700 ml lauw water -100 gram fijne smied(Marokkaanse slagerij of supermarkt) -Zout -Suiker -40 gram verse ...

Lees meer

Sellou – Sfouf – Sfoef – Zammita

Categorie:
Waardering: (3 / 5)

Vooraf: -In de sellou horen ongezouten pinda’s. Ik koop gezouten pinda’s en was al het zout eruit. Vervolgens rooster ik ...

Lees meer

Gringo / Baghrir – Marokkaanse gaten-Pannenkoek

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -300 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slagerij) -1500 ml lauw water + 100 ml extra -Klein scheutje olijfolie(Albert ...

Lees meer