#Selectieve Verontwaardiging- 2.0 Rutte- Grapperhaus

Door : | 0 Reacties | Op : 09-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

Vervolg 2.0 (Ik had beter bij de recherche kunnen solliciteren 😅)

Een héééééél klein tipje van de sluier oplichten. De neus van meneer Rutte wordt steeds langer en MSM helaas steeds ongeloofwaardiger 🤦‍♀️ Ik ben benieuwd naar de andere kant van het verhaal! Zie allereerst volgend artikel:

http://www.sosokitchen.nl/selectieve-verontwaardiging-charlie-hebdo

http://www.sosokitchen.nl/complot-strategie-tegen-kinderen

Vooraf:

Grondbeginsel van het strafrecht: Onschuldpresumptie/vermoeden van onschuld.

“Eenieder dient voor onschuldig te worden gehouden tot het tegendeel is bewezen”

*Artikel 6, lid 2 van het  Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM):

Een ieder tegen wie een vervolging is ingesteld, wordt voor onschuldig gehouden totdat zijn schuld in rechte is komen vast te staan.

*Artikel 14, lid 2 van het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten (IVBPR) is een rechtsgrond te vinden voor het vermoeden van onschuld:

Een ieder die wegens een strafbaar feit wordt vervolgd wordt voor onschuldig gehouden, totdat zijn schuld volgens de wet is bewezen.

“Rutte: Aangifte”

“Hij riep leraren die met dreiging te maken krijgen op ‘onmiddellijk aangifte’ te doen. ,,Dan treedt de politie op. We kunnen niet in elke klas iemand naast de leraar zetten die direct ingrijpt als er wat gebeurt.” Ook de onderwijsinspectie zit er volgens de premier ‘bovenop’. ,,Als er mensen in Nederland zijn die denken: ik word beledigd en ik wil dat de overheid regelt dat dat niet gebeurt: dat kan hier niet.”

Volgens Rutte is Nederland in het verleden ‘naïef’ geweest als het om nieuwkomers uit bijvoorbeeld Turkije en Marokko gaat. ,,We zijn misschien niet duidelijk genoeg geweest over in welk land ze moeten integreren. Shoppen in de waarden van het land, dat kan niet.”

Nadat ik een melding (klacht ingediend) bij de Onderwijsgeschillencommissie en Onderwijsinspectie had gedaan, kreeg ik niet één, niet twéé, máár liefst DRIE valse aangiften van bedreiging op mijn dak. Dan moet je echt van goede huize komen om te bewijzen dat er sprake is van het doen van valse aangiften door leerkrachten en directie. Maar, het is mij gelukt! Niet alleen heb ik kunnen aantonen dat zij een valse aangifte hebben gedaan, maar ook onder ede hebben gelogen. Ik ben door leerkrachten, directie, politie, justitie, OM, corrupte advocaten etc. gesaboteerd, geïntimideerd en bedreigd, omdat ik een heel netwerk op het spoor kwam. Lang verhaal kort: een aantal belangrijke mensen hebben een gesprek met mij gevoerd en lieten doorschemeren dat ze niets persoonlijks tegen mij hadden, maar uit angst voor “hogere machten” handelden. Ik kreeg een mooie brief met: “Onterecht Als Verdachte Aangemerkt” (zie onderstaande afbeelding) Daar stopte het/mijn “onderzoek” echter niet. Er zijn in totaal 9 dossiers, 7 liggen bij het Gerechtshof (ook bij journalisten, vertrouwenspersonen) Mocht mij wat overkomen dan worden de andere 2 dossiers (inclusief beeldmateriaal) gepubliceerd en niemand die dat tegen kan houden. En nee, heb geen dossiers, USB-sticks etc. in huis liggen. En nee, ik ben niet suïcidaal. Ben een happy vrouw 😉

Vmbo-school

“Rutte geeft zelf ook elke week les op een vmbo-school in Den Haag.” “Wel zei hij zich ‘op geen enkele manier’ geremd te voelen.”

Geeft u nog les op een van de vestigingen van de Johan de Witt College? Wel fijn dat u zich op geen enkele manier geremd voelt 👍

Nou meneer Rutte, meneer Grapperhaus? Hoe noemt men bovenstaande ook alweer?

#Selectieve verontwaardiging# Nette hypocrisie# Een Staat In Een Rechtsstaat? NSB-praktijken? Zeg het maar! 🤷‍♀️

Rutte over bedreigde leraren: ‘Niemand heeft het recht niet beledigd te worden’

VIDEO Het is ‘absurd’ dat leerkrachten in Nederland worden bedreigd als zij in hun klas spotprenten laten zien, stelt premier Mark Rutte. ,,Dat mogen we niet tolereren. Leraren proberen de kernwaarden van onze samenleving over te brengen op leerlingen.” Volgens Rutte heeft ‘niemand het recht om niet beledigd te worden’.

Rutte trok in zijn wekelijkse persconferentie fel van leer nadat deze week bekend werd dat docenten in Rotterdam en Den Bosch zijn bedreigd omdat ze in hun les over de vrijheid van meningsuiting cartoons lieten zien die door sommige moslims als kwetsend worden ervaren. Door leerlingen werden die beeltenissen vervolgens via sociale media verspreid. ,,De impact op die leraren, hun collega’s maar ook op leerlingen en ouders is groot. Het geeft een gevoel van onveiligheid.

Grondrechten als vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst en vrijheid van onderwijs zijn volgens Rutte het fundament van onze samenleving. ,,En er is geen betere plek om die normen en waarden over te brengen op onze jongeren dan in het onderwijs. Dat is essentieel, heilig, zo u wilt.” Volgens Rutte is er voor ‘intimidatie, dreiging en geweld’ geen plaats.

Aangifte

Hij riep leraren die met dreiging te maken krijgen op ‘onmiddellijk aangifte’ te doen. ,,Dan treedt de politie op. We kunnen niet in elke klas iemand naast de leraar zetten die direct ingrijpt als er wat gebeurt.” Ook de onderwijsinspectie zit er volgens de premier ‘bovenop’. ,,Als er mensen in Nederland zijn die denken: ik word beledigd en ik wil dat de overheid regelt dat dat niet gebeurt: dat kan hier niet.”

Volgens Rutte is Nederland in het verleden ‘naïef’ geweest als het om nieuwkomers uit bijvoorbeeld Turkije en Marokko gaat. ,,We zijn misschien niet duidelijk genoeg geweest over in welk land ze moeten integreren. Shoppen in de waarden van het land, dat kan niet.”

Vmbo-school

Rutte geeft zelf ook elke week les op een vmbo-school in Den Haag. Hij wilde geen antwoord geven op de vraag of hij daar dergelijke spotprenten zou laten zien. Wel zei hij zich ‘op geen enkele manier’ geremd te voelen. ,,Alles wordt daar in volledige openheid en vrijheid behandeld.”

Leraren klagen in Nederland al langer over een onprettige sfeer in de klas, bijvoorbeeld tijdens geschiedenislessen waarin de Tweede Wereldoorlog bij sommige islamitische leerlingen gevoelig ligt, omdat zij een ander wereldbeeld hebben en feiten over bijvoorbeeld de Holocaust ontkennen. Rutte beaamde dat het ‘een zeer breed probleem is’. ,,Juist op school vindt de waardeoverdracht plaats. De leraar is degene die dat doet. Die heeft een essentiële rol.”

https://www.ad.nl/politiek/rutte-over-bedreigde-leraren-niemand-heeft-het-recht-niet-beledigd-te-worden

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/selectieve-verontwaardiging-charlie-hebdo

http://www.sosokitchen.nl/complot-strategie-tegen-kinderen

http://www.sosokitchen.nl/glasscherven-en-duistere-rituelen

http://www.sosokitchen.nl/de-aivd-en-nctv

http://www.sosokitchen.nl/politie-boos-vanwege-uitlatingen-over-coronabonus-door-jongerentak-bij1

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: