Sfenzj-Oliebollen

Door : | 0 Reacties | Op : 24-12-2020 | Categorie : SoSo Blog

Onlangs had ik de oliebollen geplaatst. Deze kun je dus ook met water in plaats van melk bereiden. Hiervoor heb ik het sfenzj-recept gebruikt. Op 1 kilo bloem neem je 1000 ml water. 500 gram bloem= 500 ml water. Dit keer heb ik 3 volle eetlepels fijne smid/griesmeel toegevoegd. Rozijnen in heet water wellen en als laatste door het beslag roeren.

http://www.sosokitchen.nl/fijne-avond-64

http://www.sosokitchen.nl/recipe/sfenzj

Vandaag sfenzj gemaakt. Heerlijk luchtig! Krokant/crunchy aan de buitenkant!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: