Shwa Offerfeest 2013

Door : | 1 Comment | Op : 21-10-2013 | Categorie : SoSo Blog

Wanneer je saté en dergelijke op een ‘thimazjmath’ ( soort tajinebarbeque) bereid, zorg er dan voor dat er voldoende ventilatie aanwezig is en dat je geen houtskoolvuurtje in een gesloten ruimte aanmaakt, want dat is zeer gevaarlijk….dodelijk !!

Natuurlijk kun je shwa ook gewoon in de oven bereiden, zoals ik heb gedaan. De saté was heerlijk en lekker mals….natuurlijk mag de barrad (theepot) met na3na3 niet ontbreken !

Comment (1)

  1. posted by Nadia on 06-10-2014

    salaam meid
    Deze shwa ziet er heerlijk uit, nu met een volle lading vlees is het weer tijd voor shwa.
    Hoe marineer jij de shwa welke kruiden en op hoeveel geaden in de oven en hoelang?

    alvast bedankt xx

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: