Stap Voor Stap!

Door : | 0 Reacties | Op : 06-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

Stap voor stap, van camouflage naar zondebok.

Hitler was in staat om zoveel intelligente mensen te overtuigen van zijn onmenselijke plannen. Hiervoor koos Hitler de weg der geleidelijkheid. In de crisisjaren beloofde hij verbeteringen en stapsgewijs schaarden mensen zich achter zijn optreden. Door onderscheid te maken tussen mensen, door het demoniseren van mensen, kon Hitler zijn plannen verder realiseren. Dit heeft geleid tot het vervolgen van een groep mensen. Mensen met een andere mening, de oplettende mensen, die doorhadden wat er werkelijk gaande was, en tegenwoordig worden ze ‘complotdenkers’ genoemd, werden opgespoord en gevangen genomen.

De media maakt eigen toneelstukken. De hetze tegen de oplettende, scherpe burger is begonnen. De ‘complotdenker’ zet immers aan tot denken en benoemt ongemakkelijke feiten. ‘Struisvogels’ steken hun kop in het zand om minder zichtbaar te zijn. Zo ging dat er ook aan toe in de Tweede Wereldoorlog.

…Inmiddels werkt men met een team van “specialisten” aan een speciale chip, die de gedachten van ‘complotdenkers’ weer in de juiste richting kan sturen…

“Wir haben es nicht gewusst”..de grootste leugen van de geschiedenis, want ze hebben het allemaal geweten! ’40-’45 – 2020. De geschiedenis herhaalt zich! Jammer genoeg is de massa hier niet bewust van.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: