WHO: Vaccin Niet Genoeg Om Pandemie Te Stoppen

Door : | 0 Reacties | Op : 16-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

Word wakker mensen!!!!!!!!!!!!!!!!

Een vaccin zal op zichzelf niet genoeg zijn om de coronapandemie te stoppen, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie. Verder in dit liveblog: door de coronacrisis wordt de noodzaak van maatregelen tegen werkstress extra duidelijk. En Duitsland wil nog strengere coronamaatregelen.

Een vaccin zal op zichzelf niet genoeg zijn om de coronapandemie te stoppen. “Een vaccin zal de andere middelen die we hebben aanvullen, niet vervangen”, zegt directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus van de Wereldgezondheidsorganisatie. 

De pandemie raast nog steeds voort nadat het virus begin dit jaar de kop op stak, met wereldwijd inmiddels 54 miljoen besmettingen en meer dan 1,3 miljoen sterfgevallen.

Tedros zegt dat de aanvoer van het vaccin aanvankelijk beperkt zal zijn. Hij waarschuwt: “Dan heeft het virus nog steeds veel bewegingsruimte. De monitoring zal moeten doorgaan, mensen moeten nog getest, geïsoleerd en verzorgd worden, contacten moeten nog steeds getraceerd worden.”

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5197190/covid-19-corona-virus-besmettingen-patienten-liveblog-melder-app

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: