Fijne Zondag!

Door : | 0 Reacties | Op : 24-03-2024 | Categorie : SoSo Blog

Vandaag is weer de grote schoonmaakdag. Dit is een foto van nog niet zo lang geleden. Vanwege de lekkages (plafond nat) en het vocht, ontstaat er schimmelvorming. En ik krijg dat niet weg, zelfs niet met HG! (Ik adviseer mensen om altijd before – en afterfoto’s te maken voor het ondersteunen van je verhaal)

Wanneer je niet kampt met lekkages etc. maak je zo je voegen schoon:

Voegen van je badkamertegels maak je schoon in drie eenvoudige stappen. Voegen kunnen geel verkleuren. Dit komt vaak door een ophoping van vuil en zeepresten. Zwarte voegen door schimmel en andere oorzaken.
Eerst gebruik je schoonmaak azijn of citroensap, daarna gebruik je bleek of chloor en als laatste gebruik je baking soda. Tussen elke stap goed schoonspoelen! Met deze drie middeltjes verwijder je alle soorten vuil grondig. Een sopje van wasverzachter of groene zeep met warm water is ook geschikt om tegels en voegen te reinigen.

(Kruidvat schimmelverwijderaar van kruidvatmerk schijnt ook te helpen)

Afgelopen donderdag is de verhuurder samen met zijn collega langsgeweest en hebben ze ook geconstateerd dat het plafond 100% nat is en verslag gemaakt van de problematiek.

Fijne dag!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: