Brood & Deegwaren

Kokos – Cocos Koekjes

Waardering: (4 / 5)

Vooraf: -In plaats van alleen maar bloem te gebruiken, kun je bloem en Maizena met elkaar vermengen. Hierdoor verandert de ...

Lees meer

Thafdath / Harcha – Marokkaanse Griesmeelbrood

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Ingrediënten: -500 gram groffe griesmeel( Marokkaanse slagerij) -Scheutje olijfolie traditioneel(Albert Heijn) -Zout -1 afgestreken eetlepel suiker -5 eetlepels melk(Albert Heijn) ...

Lees meer

Kaas – Ham Broodjes

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Ingrediënten: -250 gram bloem(Aldi) -3 afgestreken theelepels bakpoeder(dr. Oetker, Albert Heijn) -125 gram magere kwark(Albert Heijn) -50 ml melk(Albert Heijn) ...

Lees meer

Remsemen gevuld met Turkse Kaas en Peterselie

Categorie:
Waardering: (5 / 5)

Vooraf: -Wees matig met zout. De kaas in pekelwater bevat voldoende zout. -Je kunt het recept ook aanpassen en de ...

Lees meer

Kaas-Prei Taartje

Waardering: (3 / 5)

Ingrediënten voor het deeg: -100 gram bloem(Aldi) -100 gram roomboter(Lidl, ongezouten) -zout -1 eetlepel melk -Enkele eetlepels koud water   ...

Lees meer