Brood & Deegwaren
Kokos – Cocos Koekjes
Vooraf: -In plaats van alleen maar bloem te gebruiken, kun je bloem en Maizena met elkaar vermengen. Hierdoor verandert de ...
Lees meerThafdath / Harcha – Marokkaanse Griesmeelbrood
Ingrediënten: -500 gram groffe griesmeel( Marokkaanse slagerij) -Scheutje olijfolie traditioneel(Albert Heijn) -Zout -1 afgestreken eetlepel suiker -5 eetlepels melk(Albert Heijn) ...
Lees meerKaas – Ham Broodjes
Ingrediënten: -250 gram bloem(Aldi) -3 afgestreken theelepels bakpoeder(dr. Oetker, Albert Heijn) -125 gram magere kwark(Albert Heijn) -50 ml melk(Albert Heijn) ...
Lees meerRemsemen gevuld met Turkse Kaas en Peterselie
Vooraf: -Wees matig met zout. De kaas in pekelwater bevat voldoende zout. -Je kunt het recept ook aanpassen en de ...
Lees meerKaas-Prei Taartje
Ingrediënten voor het deeg: -100 gram bloem(Aldi) -100 gram roomboter(Lidl, ongezouten) -zout -1 eetlepel melk -Enkele eetlepels koud water ...
Lees meer