Reminder!

Door : | 0 Reacties | Op : 06-02-2024 | Categorie : SoSo Blog

Een goede reminder!

http://www.sosokitchen.nl/het-verifieren-van-berichten-fa-tabayyanu-onderzoek

(En ik weet wat de leugen is. Jullie hebben gezegd dat hij (Abderrahim El Idr…) een kind heeft en daarmee hebben jullie hem jarenlang aan het lijntje gehouden of hem gechanteerd. En een kuise vrouw hebben jullie beschuldigd. Jullie weten wat ik bedoel. De hel voor de leugenaars. Waarschijnlijk hebben jullie ook geld van hem afgetroggeld of hem jarenlang dingen laten doen. Ik weet ook dat de “echte” (wie de echte is hahaha) ahummm is “weggegeven”. Jullie hebben niks weg te geven, want “zij” is nooit van jullie geweest. Jullie kunnen dagen, weken, maanden, jaren wachten, maar als ik in haar plaats zou zijn zou ik niks meer met jullie te maken willen hebben. Ik ken ook geen Berkania/Oujdia of Asfoureh of Ammellah, Mtalsia, Frisia, Utrechtse, Queen, Fessia, Zena, Turkse slang of wie dan ook. Ga jullie eigen kinderen baren en opvoeden in plaats van andere mensen in de gaten te houden. De enige reden waarom jullie liegen en bedriegen is om jullie eer te redden en het draait om geld.

Ik heb mijn eigen gezin en kids en het interesseert mij ook niet. Ik heb nooit geld van iemand gekregen, niemand heeft mij of mijn kids ooit onderhouden. Mijn man is degene die voor ons/zijn gezin heeft gezorgd. Mijn kinderen wonen allemaal nog thuis en zijn ongehuwd en ze zitten op school en/of werken. AlhamdoLillah voor onze gezondheid en dat is het beste wat je kunt bezitten. Ik zou ook nooit iemand op zulke wijze misleiden of bedriegen om geld te ontvangen. Moge Allah de onrechtplegers vervloeken ameen!

Wat dat ander onderwerp betreft. Weet je hoe ik erachter kwam? Toen ze zei: “de een krijgt alles en de ander moet in een vod rondlopen” “En de olie moet door de helft en toen zei ze oh wee als ze weten dat ze apen en aapjes hebben!” “En hij is naar Rusland gevlucht” en toen die dames in beeld kwamen wist ik om wie het ging. Jalatief! En nee, ik wil niks met jullie of die familie te maken hebben.

“Het is die ene uit Tanger”

“Mo heeft die Turkse carte blanche gegeven”? “En nu heeft hij spijt”? Ik weet niet eens wie Mo is wat dacht je daarvan.

Allah heeft mij altijd beschermd tegen jullie leugens en plannetjes. En nu wens ik met rust gelaten te worden. Ik houd ervan als mensen eerlijk zijn dus als iemand mij wat wil vertellen doe dat dan alsjeblieft. Ik ben heel integer en dat zal dan ook tussen ons blijven. Als ik iemand onbewust heb gekwetst dan spijt me dat, maar ik wil gewoon begrijpen wat er aan de hand is. Eerlijkheid duurt het langst.

En ja ik weet ook dat de ongelovigen spotten met de woorden van Allah. Ik had het eerst niet in de gaten, maar ze doen echt alsof mijn woorden aan hen gericht zijn of iemand belazerd hen dat kan ook nog!

http://www.sosokitchen.nl/nieuws-5

Nog even en dan is het Ramadan. Ga wat nuttigs doen!

Allahumma Ballighna Ramadan!

Oh Allah, let us reach the monthn of Ramadan!

شَهۡرُ رَمَضَانَ ٱلَّذِيٓ أُنزِلَ فِيهِ ٱلۡقُرۡءَانُ هُدٗى لِّلنَّاسِ وَبَيِّنَٰتٖ مِّنَ ٱلۡهُدَىٰ وَٱلۡفُرۡقَانِۚ

“Ramaḍan is de maand waarin de Koran werd geopenbaard als een gids voor de mensheid met duidelijke bewijzen van leiding en de standaard om onderscheid te maken tussen goed en kwaad.”

2:185

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: