



Categorie: Brood & Deegwaren , Hapjes , Hoofdgerechten , Nagerechten
Ingrediënten:
-4 uien(Lidl)
-2 teentjes knoflook(Lidl)
-1 rode paprika(Lidl of Markt)
-5 takjes peterselie(Marokkaanse slagerij)
-5 takjes koriander(Marokkaanse slagerij)
-2 takjes bladselderij(Marokkaanse slagerij)
-2-3 tomaten(Lidl)
-Olijfolie taditioneel en extra vierge(Albert Heijn)
-Zout
-Snufje zwarte peper(Albert Heijn)
-Snufje kurkuma(Albert Heijn)
-Snufje paprikapoeder(Albert Heijn)
-1 theelepel tomatenpuree(Albert Heijn)
Extra:
-Koekenpan
Bereidingswijze:
Pel de ui en knoflook en snijd ze in kleine stukkken.
Was de paprika, schil deze en snijd in kleine stukken.
Overgiet de tomaten met kokend water, trek het vel eraf en snijd in kleine blokjes.
Doe een scheutje traditioneel en extra vierge in de koekenpan.
Doe de groenten in de koekenpan en fruit deze aan.
Was de koriander, peterselie en bladselderij, snijd ze heel fijn en voeg toe aan de groenten in de koekenpan.
Doe de kruiden erbij, spatel nog even door en blus af met de tomaten. Voeg eventueel nog wat water toe, indien de tomatensap ontoereikend is en doe er een theelepel tomatenpuree bij.
Laat het geheel rustig gaar koken.
Garneer eventueel nog met wat koriander.
Bsa7a ! Eet Smakelijk !
(5 / 5)
2 x beoordeeld
7.088 views
Tortilla; Spaans
Soso Kitchen’s Red Snapper op een bedje van Paprika-Salsa uit de oven
Penne in Blanke Room – Parmezaanse Kaas – Saus met een vleugje Rozemarijn
Penne in Blanke Room – Mascarpone – Italiaanse Kruiden – Saus met gegrilde Champignons en Kipstukjes
Tagliatelle in Tomaten – Room – Saus met Kruiden en Garnalen