Doutzen Kroes Fel Tegen Coronatest Bij Kinderen: ‘Diep Triest Dit’

Door : | 0 Reacties | Op : 16-01-2021 | Categorie : SoSo Blog

Prachtige vrouw! 👍

Topmodel Doutzen Kroes is verbolgen over het testen van kinderen vanaf 2 jaar oud bij de grootschalige testen in de gemeente Lansingerland. Na zo’n test krijgen kinderen een dapperheidsdiploma. Kroes noemt het ‘diep triest’ en ‘propaganda’. ‘Blijf af van onze kinderen’, reageert ze op social media.

Kroes uitte haar ongenoegen op Instagram, onder een bericht van NU.nl dat kinderen die in de gemeente Lansingerland worden getest – als onderdeel van een grootschalig onderzoek – een ‘dapperheidsdiploma’ krijgen. ‘Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!!’, schrijft ze, aangevuld met een emoticon van een leeuw. Haar reactie kan op bijna 300 ‘vind-ik-leuks’ rekenen. Kroes’ man Sunnery James is het ook duidelijk niet met de testen eens. ‘Wow… tenenkrommend’, schrijft hij, met een ‘duimpje omlaag’ erbij.

Het model heeft een groot bereik op Instagram. Ze heeft wereldwijd 6,5 miljoen volgers, haar man Sunnery telt er bijna 300.000. 

Dat Doutzen Kroes (35) een coronacriticaster is, werd afgelopen zomer al duidelijk toen ze op Instagram vertelde dat ze de corona-aanpak niet snapte. ‘Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen, maar ik begrijp het niet’, schrijft Kroes. ‘Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?’. 

Ook suggereerde ze dat media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven in deze donkere tijden. ‘Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen? Wie profiteert ervan? Ik heb altijd vragen gesteld, ik ben geboren in een familie die nooit gewoon volgde.’

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James uiten hun ongenoegen op een bericht van NU.nl
Doutzen Kroes en haar man Sunnery James uiten hun ongenoegen op een bericht van NU.nl © Instagram

https://www.ad.nl/show/doutzen-kroes-fel-tegen-coronatest-bij-kinderen-diep-triest-dit

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: