Wat vond ik van de Mars voor de Vrijheid ?

Door : | 0 Reacties | Op : 22-04-2018 | Categorie : SoSo Blog

Allereerst mijn complimenten voor het volkomen vreedzaam verloop van de Mars: een diepe buiging en respect voor het onderlinge, wederzijdse respect !

Ik kan eigenlijk nog heel veel schrijven, maar ik zal het kort en krachtig houden. De mensen die de Lmassira/Mars voor Vrijlating van de politieke Hirak-gevangenen hebben bijgewoond willen maar één ding:

*Vrijlating van alle politieke gevangenen: Sha3b yorid itlaq sara7 lmo3taqalin !

De Mars voor de Vrijheid vertolkt de wil van alle Marokkaanse volkeren: een krachtig nee tegen onrecht en een krachtig ja tegen de vrijheid. Degene die beweert dat deze mensen uit zijn op fitna, verdeeldheid, een eigen staat (federaal of republiek) liegt. Vanaf het begin was de Hirak een oprechte schreeuw tegen onrecht, totdat mensen met een niet-zuivere intentie de Hiraak kaapten….hetgeen ik vanaf het begin concludeerde (zie eerder geplaatste artikelen)

Wij zijn allemaal broeders en zusters van elkaar: zonder Arif geen Marokko en geen Marokko zonder Arif.

Je tegen onrecht uitspreken is geen misdaad. Spreek je uit tegen onrecht. Verkondig de waarheid en niet meer dan de waarheid. Moge Allah sobhanaho wa ta3ala de families van de politieke gevangenen onwijs veel kracht en wijsheid schenken en de politieke gevangenen spoedig met hun dierbaren verenigen. Allah jatlaq sra7hom.

(Op de eerste afbeelding linksboven zien jullie Ahmed Zafzafi, de vader van Nasser Zafzafi)

#Free all political prisoners

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: