Marokkaans Brood Uit De Oven
Vederlicht, luchtig en heerlijk! Met drie-kleuren-quinoa.
Recept:
-1 kilo (1000 gram) tarwebloem
-150 gram fijne smid-griesmeel
-Zout
-1/2 eetlepel droge gist
-2 eetlepels olijfolie
-Lauwwarm water
-Drie kleuren quinoa
Deze broden (thigabazin=meervoud van thagabast) heb ik op 250-275 graden afgebakken. Oven voorverwarmen en 15-20 minuten afbakken! Brood met water bestrijken en met de drie-kleuren-quinoa bestrooien, voordat ze de oven ingaan.
Voor de bereidingswijze verwijs ik jullie naar het volgend artikel:
http://www.sosokitchen.nl/marokkaans-brood-met-gerstemeel
Het recept van het Marokkaans ovenbrood staat er nu ook op. Zie volgend artikel:
http://www.sosokitchen.nl/marokkaans-ovenbrood
Zie overige afbeeldingen.