De AIVD En NCTV !!!

Door : | 0 Reacties | Op : 02-04-2019 | Categorie : SoSo Blog

Naar aanleiding van het NOS-journaal (Dick Schoof aan het woord en de NOS die de school erbij verzint)

Kinderen Cornelius Haga Lyceum worden opgeleid tot potentiële terroristen”

Wat is de AIVD? Wat is de NCTV

De NCTV: Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is een instantie van de Nederlandse overheid die in 2012 werd ingesteld om Nederland te beschermen tegen bedreigingen die de maatschappij kunnen ontwrichten.

De AIVD: De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) is een Nederlandse geheime dienst die zich onder verantwoordelijkheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bezighoudt met de binnenlandse veiligheid en inlichtingen op civiel gebied uit het buitenland verzamelt.

-Pieter-Jaap Aalbersberg is sinds 1 februari 2019 de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Eerder politie Amsterdam, hoofd van de dienst bijzondere recherchezaken bij de Centrale Recherche Informatiedienst (CRI), verkozen tot lid van het Executive Committee van Interpol. De man die voormalig secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie Joris Demmink de hand boven het hoofd heeft gehouden.

-De directeur-generaal van de AIVD is Dick Schoof. De heer Schoof was eerder Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Hij was ook plaatsvervangend secretaris-generaal op het Ministerie van Justitie, hoofddirecteur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), project-directeur-generaal Vreemdelingenwet 2000, directeur-generaal politie bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en was hij belast met de vorming van de nieuwe Nationale politie. (Kun je allemaal terugvinden op het internet)

De AIVD (Dick Schoof), die zich door de NCTV (baas Pieter-Jaap Aalbersberg) voor het karretje laat spannen was op 7/1/2019 samen met voormalig secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie Joris Demmink aanwezig op Pulchri Nieuwjaarsborrel. Demmink die samen met Jan Wolter Wabeke verdacht werd van georganiseerd misbruik van minderjarigen. Jan Wolter Wabeke (raadsheer, homo-activist en zede-verdachte, getrouwd met Jan Swinkels, te zien op een foto met Rutte) is de voorzitter van het Gerechtshof die volgende zaak (http://www.sosokitchen.nl/complot-strategie-tegen-kinderen) heeft ‘behandeld’. Daarnaast is Jan Wolter Wabeke de rechter geweest die Demmink in het verleden vrij heeft gesproken.

Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers (getrouwd met Bart Rövekamp) wil mensenhandel een halt toe roepen. Mark is bevriend met Jan Wolter Wabeke.

Ik kan nog heeeel lang doorgaan, maar ik heb mijn punt gemaakt:

OPHOUDEN MET ISLAM EN MOSLIMS BASHEN!!!! OPHOUDEN MET MAROKKANEN ETC. BASHEN!!!! OPHOUDEN MET VOLKEREN TEGEN ELKAAR OP TE ZETTEN!!!! AFBLIJVEN VAN ONZE MANNEN!!!! AFBLIJVEN VAN ONZE KINDEREN!!!! NEDERLAND WORDT WAKKER!!!! EERLIJKE AMBTENAREN KOM TEVOORSCHIJN!!!! TIJD VOOR JURIDISCHE STAPPEN!!!! BESCHERM JULLIE KINDEREN ONGEACHT AFKOMST, ACHTERGROND EN RELIGIE, WANT IEDEREEN KOMT AAN DE BEURT!!!!

Sohela Amjahed.

(Mocht mij wat overkomen: dossiers zijn in handen van vertrouwenspersonen en journalisten. Nee ben ook niet suïcidaal)

Fijne Avond!

Delen a.u.b.!!!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: