De Islam Is…?

Door : | 0 Reacties | Op : 02-08-2019 | Categorie : SoSo Blog

De Islam is de gulden middenweg. De Islam is noch links noch rechts.

Islam is een heel goed verdienmodel geworden voor onder meer politici en journalisten. De commerciële Islam heeft al lang zijn intrede gedaan. En dan heb ik het nog niet eens over die oliedollars die gekke kronkels veroorzaken in hersenen van bepaalde mensen. Er bestaan mensen die de ‘waarheid’ verkondigen, terwijl hun harten naar valsheid neigen.

Anyway..willen die Talibani-Halal-Brigades even gauw normaal gaan doen. Gemixte app-groep met dames is toch niet correct?!? Met één druk op de knop nog wel kom je voor Zorro spelen. Het verbod geldt niet op straat..op straat mogen vrouwen gezichtsbedekkende kleding dragen. Plaats geen komma waar Allah een punt heeft gezet. Máár..mocht je toch voor Zorro willen spelen, als je geluk hebt val je misschien nog in de armen van een undercover-agent 🤣

Ja ik ben fel vandaag..heb een hekel aan mensen die de Islam als dekmantel gebruiken voor eigenbelang. zum Kotzen!

Fijne Avond,

Zie ook : http://www.sosokitchen.nl/verbod-op-gezichtsbedekkende-kleding

Update: (zoals eerder aangegeven)

Salafisme

Salafisme betekent niets meer dan het volgen van de Sunnah, de leefwijze van de Profeet en van de Metgezellen (de vrome voorgangers) De term Salafisme heeft een negatieve lading gekregen en lijkt in vele opzichten een beschuldiging. De term lijkt negatief ingekleurd. In feite is iedere (soennietische) Moslim een Salafist. Tegenwoordig is de term een soort verzamelnaam geworden voor orthodoxe-conservatieve Moslims. Extremisten zijn mensen die beweren dat ze Salafisten zijn.

Er is een verschil tussen de Quran-Soennah volgens het begrip van de Salaf (de vrome voorgangers) en een groepje genaamd de Salafi-sekte die een eigen Islam creëert. Zo bestaat er ook de Quraniyoen-sekte die alleen ‘uitgaat’ van de Quran en niet van de Hadith. Deze lieden interpreteren de Heilige Quran weer op hun wijze. Het is heel simpel of je bent Moslim of niet en O wee degene die de Quran of andere heilige geschriften naar eigen hand zet..jalatief!

N.a.v. een discussie op Facebook:

Bverbod Marokko:
Om veiligheidsredenen besloten de Marokkaanse Autoriteiten de burqa in de ban te doen. Eerst kwam er een zogenaamd verbod. Omdat het verbod niet kon worden gehandhaafd en n.a.v. de reacties (volk) liet men het erbij. Neemt niet weg dat je je in Marokko dient te legitimeren wanneer daar om wordt gevraagd, ook in overheidsgebouwen.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: