De Selectieve Verontwaardiging: Dubbele Norm

Door : | 0 Reacties | Op : 16-08-2017 | Categorie : SoSo Blog

“Ik ben het niet eens met wat je zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen tot de dood toe verdedigen.”

Voltaire

“Het enige dat het kwade nodig heeft om te zegevieren, is dat goede mensen er niks tegen doen.”

Edmund Burke

Ik heb geweldige leerkrachten gehad op het VO en ben ze dankbaar voor alles wat ze mij hebben bijgebracht. Langs de zijlijn toekijken, totdat het helemaal mis dreigt te gaan is dan ook niet echt mijn ding.

Nederland hanteert een dubbele standaard, wanneer het gaat om vrijheid van meningsuiting. Eenzijdig ‘rantsoeneren’ van de vrijheid van meningsuiting kán en mág nooit de norm wezen. Malloten mogen van alles roepen om Moslims en hun religie in een kwaad daglicht te stellen, maar zodra Moslims hun rechten opeisen en gebruik willen maken van de vrijheid van meningsuiting binnen het wettelijk kader dan wordt er moord en brand geschreeuwd: ‘Hoe durft u als Moslim gebruik te maken van uw spreekrecht…foei foei !!!..u vormt een bedreiging voor de Rechtsstaat!…asjemenou ?? 

De hetze tegen Moslims kunnen we niet meer ontkennen, maar de verharding gaat nu van kwaad tot erger en ik refereer hierbij aan Den Haag. De Rechtsstaat is gekaapt door een stelletje criminelen die helemaal niks van doen hebben met de Nederlandse waarden en normen. Deze criminele bende ondermijnt hiermee de geloofwaardigheid van de Rechtsstaat.

Burgemeester Krikke, Minister van Veiligheid en Justitie en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), focust u zich een keer op de echte criminelen, die de hele Rechtsstaat terroriseren in plaats van mensen hun recht op de vrijheid van meningsuiting en – Godsdienst te ontzeggen.

Ik wil u graag met alle liefde bijpraten hoor !

 

Met vriendelijke groet,

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: