Sinterklaas; Couscous met Rundvlees, Pompoen, Witte Kool, Wortels, Spruiten, Zoete Aardappel, Knol, Courgette, Kikkererwten en gekonfijte Rozijnen

Door : | 2 Reacties | Op : 05-12-2013 | Categorie : SoSo Blog

Beste Lieve Sint,

Hartelijk dank voor de ravioli-uitstekers. Ik heb me rot gezocht naar mijn oude uitsteker, maar kon deze niet vinden.
Volgens mijn jongste dochter Meryem, is dit het werk van de ‘fop-piet’, zodat U mij een nieuwe cadeau zou doen. Wat een slimme meid is het toch en nu heb ik niet één, maar liefst twéé verschillende uitstekers van U gekregen.
Daarnaast zijn ook mijn kinderen ontzettend blij met hun cadeautjes, die U op school aan hen heeft uitgedeeld. Het bekend refrein : “dank U Sinterklaasje”, zingt de hele middag al rond !

Zou het niet fijn zijn als alle kinderen op de wereld vandaag onbezorgd hun leven konden leiden met veel pepernoten en cadeautjes ?
Misschien heeft U nog een plekje in Uw agenda en kunt U samen met Uw hulppieten de kinderen in Syrië nog verblijden met pepernoten en praktische cadeaus, zoals warme dekens; ze gaan immers een strenge winter, vaak als wees tegemoet.

En alhoewel het vandaag geen vrijdag is, hebben wij voor U toch een heerlijke couscous met heel veel groenten klaargemaakt als dank voor Uw aandacht !

 

www.helpsyriedewinterdoor.nl

Couscous rundvlees witte kool

Comments (2)

 1. posted by gaby on 06-12-2013

  mooi gezegd lieverd, dit zal de sint vast lekker vinden! ik in ieder geval wel :-D

  • posted by SoSo Kitchen on 08-12-2013

   Hoi Gaby! Jij en ik komen de winter wel door met al dat lekkers hmmm en je bent altijd van harte welkom lieverd !
   Overigens zet http://www.helpsyriedewinterdoor.nl zich in voor mensen die eigenlijk niks hebben..even voor de Sint om bij stil te staan deze winter !
   Groetjes !!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: