Bruno Bruins (VVD) Stapt Op Als Minister Medische Zorg

Door : | 0 Reacties | Op : 19-03-2020 | Categorie : SoSo Blog

*Aangepast bericht op 20 maart*

“PvdA’er Martin van Rijn volgt Bruins tijdelijk op als minister voor Medische Zorg.

PvdA’er Martin van Rijn wordt de tijdelijke nieuwe minister voor Medische Zorg. Hij doet de functie drie maanden. Dat is zojuist bekendgemaakt. Hij volgt Bruno Bruins op. Die stapte gisteren onverwacht op als minister voor Medische Zorg vanwege oververmoeidheid.”

………………

Treurig, maar na het laatste bericht kon men dit zien aankomen..sterkte!

“De oververmoeide minister voor Medische Zorg Bruno Bruins (VVD) stapt op. Bruins, die de strijd tegen het coronavirus coördineerde, zakte woensdag in elkaar tijdens een Kamerdebat. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (VVD) neemt voorlopig Bruins’ taken over. Eerder op de dag maakte het ministerie bekend dat Bruins voorlopig vanuit huis zou werken.”

De RVD deelt mede:

“De minister voor Medische Zorg, mr. drs. B.J. Bruins, heeft donderdag 19 maart 2020 Zijne Majesteit de Koning verzocht hem ontslag te verlenen als minister voor Medische Zorg. De Koning heeft dit ontslag, op voordracht van de minister-president, op de meest eervolle wijze verleend, onder dankbetuiging voor de vele en gewichtige diensten door de minister aan hem en het Koninkrijk bewezen.

Zolang niet in de benoeming van een nieuwe minister voor Medische Zorg is voorzien, zal de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, H.M. de Jonge, de taken van de minister overnemen.”

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: