Fijne Avond!

Door : | 0 Reacties | Op : 12-10-2023 | Categorie : SoSo Blog

Nu snap ik het.

Mijn oma heet Fadma Idrissi (Bent Driss) En mijn opa Sa3id ben Mokhtar. Mijn vader heet Marzouk ben Sa3id ben Moghtar. Mijn vader is inderdaad Marzouk Amjahed! (Op 13 oktober 2023 is het 22 jaar geleden dat hij is overleden. Allah i ra7mo wa jar7am al jamee3) Ik heb inderdaad heel veel familie in Europa en in Marokko.

De Laaboudies, de zus van mijn oma, heet Fatima Idrissi (Bent Driss)

Het zijn er twee! Dat bedoelden jullie dus met zout. 2x zout. Of jullie bedoelen tweeling ofzo.
Ik houd meer van zoet hahaha!

Klopt, ik heb ook n zusje genaamd Fatima. En ik heb nog een zusje genaamd Sanae. En ik heb nog drie broertjes. En ik heb zes kinderen en ik heet Sohela. In het Arabisch spreek je het uit als Souhaila. De ster van Canopus! Er bestaat ook een Soerah genaamd De Ster.

http://www.sosokitchen.nl/❤-50

http://www.sosokitchen.nl/soerah-53-an-najm-de-ster

http://www.sosokitchen.nl/soerah-17-al-isra-de-nachtreis

http://www.sosokitchen.nl/fijne-avond-260

En wat heeft Fatima Aze….. hiermee te maken? Wat het ook is, Allah zal de waarheid onthullen.

En “Miem”? Alles komt aan het licht. Ja, haar foto en handelingen waren inderdaad online. Daar heb je geen invloed op. Vraag Allah maar om vergeving. “Miem” staat niet voor de Arabische letter mim, maar is een naam op een platform. De naam zou een afkorting van mimount kunnen zijn. Dat weet jij heel goed.

Leila..appeltaart? Rotte appel? Ken ik niet.

En iedereen die gelogen heeft en met mijn papieren gefraudeerd heeft mag zijn plek in de hel reserveren. Ik wil niks met die mensen te maken hebben.

Allah is zeker Groot! En uiteraard volgt er een grootschalig onderzoek naar de fraudeurs. Dachten jullie dat ik alleen maar vakantie ging vieren in Marokko. Mijn status was altijd in orde! En nog steeds in orde. Ik ben nog steeds getrouwd hahaha. En met mijn gezin gaat ook alles prima. AlhamdoLillah hela koeli l7aal.

Het strand is zo rustgevend hé..hahaha

http://www.sosokitchen.nl/👍-83

http://www.sosokitchen.nl/nostalgie-2

Fijne Avond!

Ja, iedereen weet wat jullie verbergen..iets met belegde broodjes..NL..België etc. Iets met Zena en blauw is zwart ..2x zout 😉 Dat is de reden dat de gemoederen zo hoog oplopen. Ik dacht al waarom die frustraties en al die bombardementen? Blauw is zwart dus!

En waarom moeten onschuldige mensen voor de fouten van anderen boeten? Nee, Allah is zeker Rechtvaardig en staat aan de zijde van degene die onrecht is aangedaan. Dat zullen de overwinnaars zijn. De belofte van Allah is waar.

Ik heb alle afspraken van morgen buitenshuis geannuleerd en breng lekker de dag door met mijn gezin! En vergeet Soerah Al Kahf niet. Het beschermd tegen de Dajjaal.

Een hele leuke reminder!

http://www.sosokitchen.nl/fijne-dag-82

http://www.sosokitchen.nl/🎊🎉

http://www.sosokitchen.nl/👍😁

http://www.sosokitchen.nl/hiep-hiep-hoera-🎊🎉

Dit was mijn henna in 2004. Getrouwd op mijn 23ste met mijn man Mokhtar. Die maand zou ik 23 worden.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: