Haren Opsteken: Before

Door : | 0 Reacties | Op : 01-12-2018 | Categorie : SoSo Blog

(Inmiddels al zaterdagmiddag en vandaag een etentje)

Tegenstrijdig met hijaab? Er zijn genoeg vrouwen die enorme beproevingen doorstaan of hebben moeten doorstaan en voor wie deze blog een enorme inspiratiebron is…die net dat duwtje nodig hebben om door te zetten..alles gaat voorbij..de gunfactor is er..ik gun het mezelf en jullie…ik ga verder met mn blogstory..enne je bent zo jong als je je voelt dames! ūüĎć

Terwijl ik dus bij de kapper zit heb ik tijd om terug te komen op vorig artikel. Ze gaat m’n haar opsteken en dat gaat ongeveer een uur duren..ben dus wel even zoet!

Ongeveer een jaar geleden (toen ik die rode kaftan aan had) http://www.sosokitchen.nl/wie-is-sosokitchen-nl was ik dus op een babyfeestje. Op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat een vrouw continu mijn richting opkeek. Ze liep op me af en vroeg of ik Nederlandse was. Ik begon te lachen en zei in het Tmazight: “La egetsji, ra siwer tmazight” (nee tante u kunt gewoon tmazight/berbers praten)..uit respect noemde ik haar dus tante. Ze vertelde dat ik haar aan haar tante deed denken. We groetten elkaar (op z’n Marokkaans haha) kregen een leuk gesprek en ze ging weer terug naar haar plaats. Nog geen half uur later komen mijn moeder en zusjes binnen. Mijn moeder en de vrouw (die eerder naar me toeliep) vlogen elkaar om de nek en begonnen elkaar intens te groeten. Nou lang verhaal kort: die tante waar zij het over had is mijn lieve, prachtige oma Allahi rahmha. Ik maakte dus gelijk kennis met familieleden die tot die dag onbekend voor mij waren. En zo is het balletje gaan rollen. Vandaag een bruiloft in Amsterdam.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: