Wrap met gezonde Salade en zelfgemaakte Saus

2013-07-23
  • Bereidingstijd : 0m

Ingrediënten:

-1 pak Tortilla Wraps(Albert Heijn, 1 pak= 6 stuks)
-1 komkommer(Albert Heijn)
-1 avocado(Albert Heijn)
-1 rode paprika(Albert Heijn)
-1 groene paprika(Albert Heijn)
-3 radijsjes(Albert Heijn)

 

Ingrediënten wrapsaus:

-1 beker Franse magere kwark( Albert Heijn, 500 gram)
-3 eetlepels mayonnaise(Calvé, Albert Heijn)
-1 eetlepel olijfolie (Mild, Albert Heijn, eigen merk)
-1 eetlepel Franse mosterd(Kuhne, Albert Heijn)
-2 eetlepels ketchup(Heinz, Albert Heijn)
-1 Salad Mix Tuinkruiden(Calvé, Albert Heijn)
-Eventueel nog zout

 

Extra:

-Magnetron of koekenpan
-Huishoudfolie(Albert Heijn)
-Keukenpapier(Albert Heijn of Lidl)
-Geraspte kaas(Euro Shopper pittig of AH gemalen kaas jong)

 

 

Bereidingswijze:

Begin eerst met het maken van de wrapsaus.

Neem een diepe kom.

Doe daar de kwark, mayonaise, mosterd en ketchup in en klop deze ingrediënten even met een lepel door.

Voeg nu de olie en de Salad Mix toe en vermeng alle ingrediënten goed samen.

Dek de kom af met huishoudfolie en zet deze tot aan gebruik in de koelkast.

Besprenkel de Tortilla’s met water en verwarm de Tortilla’s een minuut allemaal tegelijk in de magnetron of afzonderlijk 15 seconden per kant in een koekenpan.

Was de groenten en dep ze goed droog met keukenpapier.

Snijdt de komkommer in de lengte door, verdeel de komkommer in twee stukken en snijd de komkommer in gelijke repen.

Schil de paprika. Verdeel in twee helften en snijd in gelijke repen.

Verwijder de wortel van de radijsjes. Snijd ze eerst in plakjes en vervolgens in gelijke reepjes.

Schil tot slot de avocado. Verwijder de pit en snijd de avocado in gelijke repen.

Neem de wrapsaus uit de koelkast en verdeel de saus over de Tortilla’s.
Hou nog wel wat saus over voor op de bovenkant van de Tortilla.

Verdeel de groenten in het midden van de Tortilla’s.

Rol de onderkant van de wrap gedeeltelijk over de vulling.

Sla de zijkanten naar elkaar toe, zodat er een opgerolde Tortilla ontstaat.

Besmeer de Tortilla’s met de achtergebleven saus, bestrooi met de geraspte kaas en snijd de Tortilla’s doormidden.

Eet Smakelijk ! Bsa7a wa ra7a !

Categorie: ,
Waardering

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 x beoordeeld

7.180 views

Related Recipes:
  • Tortilla; Spaans

  • Soso Kitchen’s Red Snapper op een bedje van Paprika-Salsa uit de oven

  • Salsa: Ui-Tomaat-Paprika

  • Penne in Blanke Room – Parmezaanse Kaas – Saus met een vleugje Rozemarijn

  • Penne in Blanke Room – Mascarpone – Italiaanse Kruiden – Saus met gegrilde Champignons en Kipstukjes

Recipe Comments

Comment (1)

  1. posted by Isa on 22-01-2017

    Ziet er lekker uit :wink:

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: