Marokko Schande ! Valse Verklaringen en Meineed (Video)

Door : | 0 Reacties | Op : 18-05-2018 | Categorie : SoSo Blog

Op 15 mei 2018 kwam Idriss El Yazami, voorzitter-woordvoerder van de Marokkaanse Mensenrechtenorganisatie Conseil National des Droits l’Homme (CNDH) naar het Europees Parlement in Brussel om te praten over de mensenrechten in Marokko.

Op een video is te zien hoe de Marokkaanse functionaris El Yazami vergezeld wordt door medewerkers van de Marokkaanse overheid.

Nadat El Yazami een onjuist beeld schetst in het Europees Parlement, met betrekking tot de mensenrechten in Marokko, stelt een journalist kritische vragen. Al Yazami ontwijkt de vragen en de journalist wordt weggeduwd. Zie video met Nederlandse ondertiteling.

Link video: https://youtu.be/czMgUOOT0mA

Alsof bovenstaande niet erg genoeg is heeft het Openbaar Ministerie (lees: ‘staat’) in Marokko tientallen personen opgetrommeld om valse getuigenissen tegen de politieke gevangenen/Hirak-activisten af te leggen. 

In de meeste landen kan meineed bestraft worden, vaak met een relatief hoge straf. In Nederland is de maximumstraf die wordt gegeven zes jaar gevangenisstraf of een geldboete van de vierde categorie. Indien de valse verklaring is afgelegd in een strafzaak ten nadele van de verdachte, is de maximum gevangenisstraf negen jaar en de geldboete van de vijfde categorie.

Stop Valse Verklaringen !

Stop Meineed !

Stop False Statement !

Stop Perjury !

Stop ‘Shahadat Zor’ !

 

Free All Political Prisoners.

Wa sha3b yorid sara7 almo3takal.

Wa 3aaaaaaaaaaaaaaaaaash Asha3b !!! Asha3b, Asha3b, Asha3b, Asha3b, Asha3b !

 

18 mei 03:40 uur Sosokitchen.nl

 

 

 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: