Quarantaine-Kampen

Door : | 0 Reacties | Op : 18-08-2020 | Categorie : SoSo Blog

Nieuw-Zeeland richt Quarantainekampen op voor ‘Covid-patiënten’. De Spoedwet, een avondklok in Antwerpen, het welzijn van kinderen in gevaar, ‘Corona-kids’ in Duitsland mogelijk uit huis geplaatst.

Qurantainekampen in Nederland een stap te ver? Minister Hugo de Jonge overweegt een quarantaineplicht in te voeren.”Wanneer quarantaine niet thuis kan plaatsvinden, vindt het in een aparte faciliteit plaats.” (Met 24-uurs bewaking, verbod op het verlaten van de locatie, politie mag ingrijpen, verplichte controles etc.)

Het insluiten in een kamp gebeurt doorgaans voor onbepaalde tijd. In Nederland was Kamp Vught gedurende WOII een werkkamp. Later werden er plannen gemaakt voor concentratiekampen. Na de oorlog werd het kamp (nu Penitentiaire Inrichting Vught) gebruikt als interneringsfaciliteit voor politieke gevangenen. De geschiedenis van de huidige inrichting gaat terug tot 1942 toen de Duitse bezetter op die locatie een concentratiekamp opzette onder de naam Durchgangslager Herzogenbusch ofwel Kamp Vught.

Nederland is verraden en verkocht aan de ‘hogere machten’, immers is Nederland chantabel. Wij zijn getuige en onderdeel van een heel groot script. Hoe sneller men het bestaan van het kwaad erkend, des te sneller we onze vrijheid met verstand kunnen verdedigen.

Zie artikel Qurantainekamp Nieuw-Zeeland.

https://summit.news/2020/08/14/new-zealand-says-it-will-put-all-new-covid-infectees-their-family-members-in-quarantine-facilities/

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/quarantaine-wordt-verplicht-voor-wie-nauw-contact-had-met-coronapatient

http://www.sosokitchen.nl/corona-kids-mogelijk-uit-huis-geplaatst-in-duitsland

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/spoedwet

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: