Beroemdheden Als Getuige In De Rechtzaal

Door : | 0 Reacties | Op : 03-07-2020 | Categorie : SoSo Blog

Vreemde ontwikkelingen in Nederland. Zojuist kwam ik een interessant artikel tegen en daarin stond ook een stukje over Peter R. de Vries.

“Peter R. de Vries was één van de sleutelfiguren in het proces tegen Willem Holleeder. Holleeder voerde in vertrouwen een telefoongesprek met De Vries over zijn rol in de onderwereld. De Vries voelde zich bedreigd, en besloot het opgenomen gesprek te overhandigen aan justitie.” (AD)

Peter R. de Vries

“Holleeder gaf zelf aan zich verraden te voelen door De Vries: ‘In de dertig jaar dat we elkaar kenden heeft hij me nooit met zijn kennis over mij geconfronteerd. Niet als vriend en ook niet als journalist heeft hij het recht van hoor en wederhoor toegepast’.” (Trouw)

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/beroemdheden-als-getuige-in-de-rechtszaal

Update: 14 juli 2020

LastigVoor Zijn Omgeving, Veeleisend Voor Zichzelf: ‘Het Is Niet Makkelijk Om Peter R. de Vries Te Zijn’

“Als je Peter R. de Vries bent, komen er dingen op je pad”, zegt de misdaadverslaggever. Zo ook de kroongetuige in het proces tegen Ridouan Taghi. Bijstaan mag De Vries hem niet meer, maar hij is nog wel zijn woordvoerder.

eenvandaag.avrotros.nl/amp/item/lastig-voor-zijn-omgeving-veeleisend-voor-zichzelf-het-is-niet-makkelijk-om-peter-r-de-vries-te/

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: