Grieks Alfabet: Corona

Door : | 0 Reacties | Op : 29-11-2021 | Categorie : SoSo Blog

De coronapandemie, coronacrisis of COVID-19-pandemie is de wereldwijde verspreiding van de ziekte COVID-19 en de ingrijpende gevolgen voor de samenleving.

Datum eerste besmetting1 december 2019
Wuhan, Hubei, China

Sinds 11 maart 2020 wordt de uitbraak van COVID-19 erkend als een pandemie door de WHO.

Zie vooraf:

http://www.sosokitchen.nl/omicron-variant

Het is november 2021 en we zijn nu bij de Omicron-variant beland.

Met ingang van 12 november 2021 is AY.4.2 door ECDC geëscaleerd van VUM naar VOI  en wordt daarom vanaf nu meegenomen in deze tabel. B.1.616, B.1.620, B.1.427/429 (Epsilon), P.3 (Theta), B.1.525 (Eta), B.1.526 (Iota), B.1.617.1 (Kappa) en  P.2 (Zeta) zijn door zowel WHO en ECDC gedeëscaleerd en worden daarom niet meer vermeld.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/virus/varianten

Xi werd door de WHO overgeslagen, omdat het in China een veelvoorkomende achternaam is. Ook zou het diplomatiek ’gevoelig kunnen liggen’ omdat ook de Chinese president Xi Jinping heet. (Nu en Xi overgeslagen, om stigmatisering te voorkomen)

Het is wachten op de letter Pi, en dan zal de laatste fase aanbreken/zijn intrede doen. Dat zal dan waarschijnlijk in 2022 zijn!

Betekenis van de laatste letters (globaal):

Pi: π: wiskundige constante-getalswaarde-irrationeel getal-onmeetbaar getal dat gelijk is aan de omtrek van een cirkel gedeeld door zijn middellijn. Schrijfwijze van het getal 80.

Rho: Ρ, kleine letter ρ of ϱ, Grieks: ῥῶ= waarde-verwachting-veranderen, ρ’ is het Griekse cijfer voor 100 en ,ρ’ voor 100 000 (een komma voor de letter geeft een duizendtal aan) Getal 1 is een heilig cijfer in de Griekse Oudheid en staat symbool voor leven-Schepping-eenheid.

Sigma: Σ (σ ς)= σ’ is het Griekse cijfer voor 200 en ,σ voor 200 000. ς’ is onder andere het Griekse cijfer voor 6 en ,ς voor 6000 (een komma voor de letter geeft een duizendtal aan). Getal twee staat voor dualisme, maar is ook een negatief getal in de Griekse Oudheid en staat symbool voor dood en kwaad in het algemeen. Getal 6 staat voor evenwicht en vrede-het getal van de mens, en hexagram-het zegel van Salomo en de Davidster.

(Terzijde: betekenis Sigma bij de NCTV: Sigma staat voor Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie bestaande uit acht vrijwilligers van bij voorkeur het Rode Kruis, waaronder een leider en een chauffeur, die de professionele hulpverleners assisteert en ondersteunt bij grootschalige ongevallen en rampen.)

Tau: Ττ (ταυ): herkenningsteken= τ` is het Griekse cijfer voor 300, ,τ voor 300 000. Getal drie het toppunt van volmaaktheid in de Griekse Oudheid.

Ypsilon: Υ (υψιλον)= Griekse cijfer voor 400 en, υ voor 400.000. Getal 4 heilig bij de Oude Grieken-4 elementen. Getal 40 staat voor beproeving.

Phi (zie ook Pi): Φ= fase verschuiving-verhouding kan op de vreemdste plekken opduiken-Gulden Snede-middellijn-Goddelijke verhouding-drie eenheid-heilige geometrie. ‘=500

Chi: X=1000=kruis-onbekende grootheid-Christus. ‘=600

Psi: Ψ=de 23e letter uit het Griekse alfabet en van het Griekse woord psyche (ziel)-paranormaal-buitenzintuigelijke waarneming-ziel (Goddelijke) ‘=700

Omega: Ω ω= een metafoor voor het einde, vooral in het Christendom dankzij de bijbelse uitdrukking Alfa en Omega, een omschrijving van God als ‘de Eerste en de Laatste’, nieuwe wereld. ‘=800

2020 is het startschot richting de Tempel van de Dajjaal/Anti-Christ.

Jalatief! Altijd blijven lachen! 😅😁

Wa Allaho A3lam! En Allah-God weet het beste! 💪

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/misleiding

Lees ook:

Ambassade VS Op Dag Van Geweld Officieel Verplaatst Naar Jeruzalem

http://www.sosokitchen.nl/staat-israel-op-punt-palestijns-gebied-te-annexeren-of-niet

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: