Advocaten In Liquidatiezaak Marengo Slaan Terug: ‘We Worden Doelbewust Beschadigd’

Door : | 0 Reacties | Op : 11-08-2020 | Categorie : SoSo Blog

*Update met video*

Is men bezig met *insluiten? 🤔 Heeft het OM zelf gelekt? De soap gaat door…

*Zich rondom iemand of iets bevinden, of trachten er een kring omheen te vormen. Insluiten duidt dit het sterkst aan, en geeft te kennen dat de kring gesloten is, zoodat er aan ontkomen niet valt te denken.

“Hij sprak van ‘een absoluut dieptepunt in het opereren van het Openbaar Ministerie’ (OM) hoewel dat ‘nog dieper zonk’ door de advocaten ook in de zittingszaal dinsdag wéér te ‘besmeuren’.”

“Deze zaaksofficieren zijn losgeslagen en slaan ongenadig hard om zich heen teneinde hun belang te dienen,” zei Flokstra. “Niets en niemand is meer veilig. Gerechtvaardigd of niet. Gevaarzettend of niet. Vermoorde betrokkenen of niet (zoals de broer van kroongetuige Nabil B. en diens gewezen advocaat Derk Wiersum).”

“Justitie kan ‘met hard en ondubbelzinnig feitenmateriaal’ vermoede fouten aan de orde stellen bij de deken. Als er misdrijven worden gepleegd, weet iedereen wat kan gebeuren. Maar de strafzaak tegen hun cliënten ‘kan zelf nooit het podium worden voor een dergelijke procedure’.”

“De raadsman kan al helemaal niet terecht staan in een volkstribunaal met zijn handen gebonden aan de rug en een prop in zijn mond, waarvoor het fundament willens en wetens door dit OM eerst zelf is gefaciliteerd.”

……….

Update:

Conclusies gedeeld met toezichthouder advocatuur

“Het OM zegt de informatie over de advocaten te hebben toegevoegd aan het dossier omdat de berichten de verklaringen van de kroongetuige onderschrijven en daarmee zijn betrouwbaarheid aantonen.

Volgens justitie zijn hun bevindingen inmiddels gedeeld met de Dekens in Amsterdam en Midden-Nederland.”

…….

Een absoluut dieptepunt, noemt advocaat Christian Flokstra de verdachtmakingen van het Openbaar Ministerie (OM) in liquidatieproces Marengo. Het OM beschuldigt advocaten van lekken naar de bende van Ridouan Taghi.

In de snikhete rechtszaal van de extra beveiligde rechtbank Schiphol kwam Flokstra vanmiddag haast woorden tekort om zijn ongenoegen te uiten. Zijn kantoorgenoot Nico Meijering sprak over een ‘oorlogsverklaring van het OM’.

Strikt vertrouwelijk

Het OM zegt dat meerdere advocaten strikt vertrouwelijke informatie hebben gelekt, toen hun gevangengenomen cliënten nog in alle beperkingen zaten. Zolang beperkingen van kracht zijn, worden advocaten geacht niet met derden over het onderzoek te communiceren.

Volgens het OM zou het lekken van informatie mogelijk hebben geleid tot de liquidatie van spyshopeigenaar Ronald Bakker in Nieuwegein.

Verschillende advocaten, onder wie Flokstra en Meijering, ontkennen dat, maar zij kunnen zich niet in het openbaar verdedigen tegen zulke beschuldigingen. Onder meer omdat daarmee het gevaar dreigt dat ze ze hun geheimhoudingsplicht schenden.

Doelbewuste beschadiging

Flokstra meent dat justitie zich te buiten is gegaan aan een ‘doelbewuste beschadiging’ van advocaten. “De kwaadaardigheid druipt er vanaf”, aldus Flokstra. “Wij worden vogelvrij verklaard, maar de gevolgen zijn voor het OM.”

Flokstra en Meijering zeggen dat er aantoonbare onjuistheden staan in de onderschepte chatberichten waaruit het OM concludeert dat er sprake is van lekken. Zo bevond Meijering zich naar eigen zeggen in het buitenland toen hij tijdens een ontmoeting informatie zou hebben gelekt aan de bende van Taghi.

De gelekte informatie ging over een groot strafonderzoek naar een groep leveranciers van wapens en auto’s aan de organisatie van Taghi. De bende zou liquidaties voorbereiden, onder meer door potentiële doelwitten te observeren en wapens en snelle auto’s te leveren.

Enorm wapendepot

In het onderzoek stuitte de politie op een enorm wapendepot, met kalasjnikovs, handgranaten, geluiddempers, duizenden patronen en bijna driehonderd kogels die pantsers kunnen doorboren. In het proces, 26Koper genoemd, zijn vorig jaar in hoger beroep celstraffen tot 14,5 jaar opgelegd.

De inhoudelijke behandeling van Marengo start naar verwachting in februari 2021.”

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/advocaten-in-liquidatiezaak-marengo-slaan-terug-we-worden-doelbewust-beschadigd/

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/advocaat-beschuldigt-rechtbank-van-discriminatie-in-liquidatieproces-marengo

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/om-vond-rol-peter-r-de-vries-onwenselijk-vanwege-banden-kantoorgenoot-met-taghi

http://www.sosokitchen.nl/verdachte-grote-wapenvondst-hoofddorp-gelinkt-aan-ridouan-taghi

http://www.sosokitchen.nl/als-een-spannende-film

http://www.sosokitchen.nl/parool-lanceert-podcast-over-taghi

http://www.sosokitchen.nl/parool-lanceert-podcast-over-taghi-aflevering-3

http://www.sosokitchen.nl/oud-advocaten-kroongetuige-doen-aangifte-van-laster-tegen-peter-r-de-vries

http://www.sosokitchen.nl/vervolg-aivd-taghi-terrorismekaart

Zie ook:

Zie ook:

Taghi-advocaten: ‘Wie staan hier terecht, ook de advocaten?!’

“Advocaten zijn furieus over de beschuldiging van justitie dat vanuit hun geledingen steeds is gelekt naar de organisatie van Ridouan Taghi. En zeker om de suggestie dat gelekte onderzoeksinformatie directe aanleiding was voor bijvoorbeeld de moord op spyshopmedewerker Ronald Bakker.

De officieren van justitie besteedden dinsdagmorgen op de twaalfde inleidende zitting in de veelvoudige liquidatiezaak tegen Taghi ruim de tijd aan het donderdag toegevoegde processtuk waarover Het Parool zondag publiceerde.

Volgens justitie blijkt uit onderling berichtenverkeer tussen verdachten dat advocaten stelselmatig gevoelige informatie hebben gelekt uit de dossiers – óók toen die informatie nog geheim was, omdat de verdachten ‘in beperkingen’ zaten en alleen contact mochten hebben met hun cliënten.

Abominabel slecht

Kort voordat de aanklaagster concrete advocaten wilde gaan noemen, vroeg advocaat Yassine Bouchikhi de rechtbank de gelegenheid ‘een punt van orde’ te maken. 

Hij volgde de zaak vanwege coronaregels vanuit een andere zaal, maar werd de hoofdzaal van de zwaarbeveiligde rechtbank op Schiphol in gelaten. Hij riep de rechtbank op om justitie het noemen van namen van advocaten te beletten, want hij ‘had vooruit gelezen’.

Tot de rechtbank: “Als u instemt met het voorlezen van deze volledige laster en onzin, dan zijn niet alleen bij het Openbaar Ministerie kennelijk de handschoenen uit (in dit gevecht, red.), maar ook bij u. Dit onderzoek is abominabel slecht en ik vraag me af wie hier terecht staan. Ook de advocaten?!”

Namen van advocaten

Het Openbaar Ministerie wilde wel namen noemen, omdat anders andere advocaten die verdachten op een ander moment bijstonden, onterecht beschuldigd zouden worden.

Advocaat Christian Flokstra, net zoals Bouchikhi één van de in de stukken genoemde advocaten: “De juiste advocaten moeten geshamed worden, bedoelt u?!”

Bouchikhi: “Ik verzoek u niet toe te laten dat ze de advocatuur shamen, en we weer een container stront over ons heen krijgen. De beschuldigingen kloppen niet. En als ze dat nodig vond, had de officier maar een klacht moeten indienen bij de deken (van de Orde van Advocaten, red.), maar dat is niet gebeurd.”

Mond snoeren 

De rechtbank wees het verzoek na enkele minuten beraad resoluut af. Tegen Bouchikhi: “We zijn verbaasd over uw verzoek het Openbaar Ministerie (OM) de mond te snoeren. Wat het OM wil zeggen, komt voor rekening van het OM. Dat mag over advocaten zeggen wat het OM over hen wil zeggen. Het feit dat het OM het woord krijgt, betekent niet dat de rechtbank daar in dit stadium al wat van vindt.”

Toen de officier van justitie uiteen had gezet dat Ridouan Taghi blijkens versleutelde maar onthulde berichten in augustus 2015 opdracht gaf voor de moord op spyshopmedewerker Ronald Bakker en een aanslag op de spyshop met een bazooka, vermoedelijk op grond van (door een advocaat) gelekte ‘informatie uit het 26Koper-dossier’, verscheen een iets stelligere mededeling op Twitter.

Daarin werd een specifieke advocaat van het kantoor van Nico Meijering en Christian Flokstra genoemd als degene die zou hebben gelekt.

Gevoeligheden

Nico Meijering onderbrak de aanklaagster als door een wesp gestoken. “Wij volgen ook een beetje de media, en nu schrijft een krant bijvoorbeeld dat Bakker is vermoord door het lekken van informatie door onder meer mijn kantoorgenoot.” 

Dát was inderdaad niet wat de officier had gezegd.

Zo bleven dinsdag voortdurend gevoeligheden over de beschuldiging van lekken aan de orde.”

https://www.parool.nl/amsterdam/taghi-advocaten-wie-staan-hier-terecht-ook-de-advocaten~b8e40160/

…..

‘Absoluut dieptepunt’

Advocaat Christian Flokstra haalde mede namens zijn kantoorgenoten hard uit naar het Openbaar Ministerie, dat het proces verbaal over vermoed lekken door advocaten ‘donderdag nog snel even digitaal had toegezonden’, waarna media waaronder Het Parool daarover publiceerden.

Hij sprak van ‘een absoluut dieptepunt in het opereren van het Openbaar Ministerie’ (OM) hoewel dat ‘nog dieper zonk’ door de advocaten ook in de zittingszaal dinsdag wéér te ‘besmeuren’.

“Deze zaaksofficieren zijn losgeslagen en slaan ongenadig hard om zich heen teneinde hun belang te dienen,” zei Flokstra. “Niets en niemand is meer veilig. Gerechtvaardigd of niet. Gevaarzettend of niet. Vermoorde betrokkenen of niet (zoals de broer van kroongetuige Nabil B. en diens gewezen advocaat Derk Wiersum).”

De raadsman riep de rechtbank op ‘paal en perk te stellen’ aan de ruimte die het OM krijgt om advocaten aan te vallen.

Justitie kan ‘met hard en ondubbelzinnig feitenmateriaal’ vermoede fouten aan de orde stellen bij de deken. Als er misdrijven worden gepleegd, weet iedereen wat kan gebeuren. Maar de strafzaak tegen hun cliënten ‘kan zelf nooit het podium worden voor een dergelijke procedure’.

De advocaat kan zichzelf niet verdedigen in de strafzaak.

“De raadsman kan al helemaal niet terecht staan in een volkstribunaal met zijn handen gebonden aan de rug en een prop in zijn mond, waarvoor het fundament willens en wetens door dit OM eerst zelf is gefaciliteerd.”

De aanklagers hadden dinsdagmorgen ‘het volkstribunaal verder opgetuigd door een tussentijdse zitting als aanklager, rechter en beul te opereren’ met hun uitspraken over lekkende advocaten.

“Dit OM, deze zaaksofficieren hebben alle magistratelijkheid definitief van zich afgeworpen. Het is kwaadaardig. Het is malicieus. Het heeft niets met zorgvuldigheid te maken. Het heeft niets meer met een zorgvuldig en magistratelijk opererend OM te maken Het OM heeft ons vogelvrij verklaard.”

Het kantoor dat vijf (hoofd)verdachten bijstaat in het proces Marengo vraagt de rechtbank tot 27 augustus de tijd ‘zorgvuldig de feiten op een rij te zetten’ over het processtuk over het lekken, dat te bespreken met cliënten en voor zover nodig te bespreken met de deken’.

“Daar hebben onze cliënten recht op indien hun verdediging in deze zaak wordt geschaad. En dat is doelbewust en zonder enige noodzaak gebeurd.”

…..

‘Gelogen over iPhone’

Kroongetuige Nabil B. heeft aantoonbaar onder ede gelogen over de iPhone die hij in zijn cel had, van september 2017 tot 9 februari 2018, dus óók toen hij al formeel kroongetuige was. Dat is het Openbaar Ministerie eens met de advocaten van de door de spijtoptant beschuldigde verdachten.

Die telefoon is door B.’s voormalige advocaat tegen zijn wil aan de deken overhandigd en de onderzoeksrechter vindt dat de informatie uit de telefoon voor alle partijen beschikbaar moet komen – voor zover het geen ‘geheimhoudersgesprekken’ met zijn advocaat betreft.

Nabil B. is tegen dat besluit in beroep.

Daarom wilde hij er dinsdag weinig over zeggen. “Ik bied mijn excuses aan omdat ik in 2019 op de zitting heb gezegd dat toestel niet ter beschikking te hebben gehad,” zei B., vanaf de afgeschermde tribune boven de rechtszaal. “Ik ben van mening dat de iPhone tot geheimhoudersstukken behoort die (zijn vermoorde advocaat) Derk Wiersum voor mij in bewaring had. In elk geval is er geen enkel strafbaar feit gepleegd met de iPhone. Ik zal volledig aan uw onderzoek meewerken als de uitslag van de beklagprocedure in mijn nadeel uitvalt.”

Verdachte Mohammed Razzouki, ooit Nabil B.’s beste vriend, zegt dat die met zijn telefoons de moordaanslag op hem heeft aangestuurd waarbij hij in december 2017 gewond raakte, maar aan de dood ontsnapte.

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/forensisch-instituut-kraakt-geheime-iphone-van-kroongetuige-nabil-b

…..

Update: vrijdag 14 augustus 2020

‘Groep Taghi Had Corrupt Contact Bij De Marechaussee’

“De criminele organisatie van Ridouan Taghi had ten minste één corrupt contact bij de marechaussee op Schiphol. Diegene heeft in 2015 123 keer informatie opgevraagd in computersystemen van de politie, meldt NRC. Onder de opgevraagde namen zou ook een valse identiteit zijn geweest waar Taghi gebruik van maakte.

Volgens NRC staat dit in een proces-verbaal uit een rijksrechercheonderzoek met de naam ‘Zegekruid’. De betrokken marechaussee is dit jaar tot een celstraf van een half jaar veroordeeld wegens het schenden van het ambtsgeheim.

Deze week kwam het bij de rechtszaak tegen de groep van Taghi tot een botsing tussen het OM en een aantal advocaten. Het OM had een proces-verbaal aan het dossier toegevoegd waarin advocaten van het lekken van geheime informatie naar de groep van Taghi worden beschuldigd. Over het lekken van informatie door een corrupte marechaussee werd niets gezegd.”

NOS

Lees ook:

Ridouan T. Werd Van Informatie Voorzien Door Corrupte Marechaussee’

“Ridouan T. werd van informatie voorzien door een corrupt contact bij de marechaussee op Schiphol. Dat schrijft NRC vrijdag op basis van het onderzoek naar de marechaussee die eerder dit jaar is veroordeeld voor het schenden van haar ambtsgeheim.

De marechaussee zocht onder meer in systemen of iemand internationaal gesignaleerd stond. Volgens NRC is daarbij ook gezocht op de valse identiteit van T.

Dit alles zou zich hebben afgespeeld in 2015, in de periode dat er een grote wapenvondst werd gedaan in Nieuwegein waarvan volgens het Openbaar Ministerie (OM) nagenoeg vaststaat dat die wapens van T. waren.

Volgens NRC wist T. ook dat hij werd gezocht door de politie naar aanleiding van die wapenvondst. De krant baseert dit op een PGP-bericht in het proces-verbaal dat onlangs aan het Marengo-dossier is toegevoegd.

Dat bericht op 6 augustus 2015 luidt: “Ik spreek net die kleine (Ridouan T., red.) en hij wordt gezocht voor die ijzer (vuurwapen, red.). Iemand heb schijnbaar gepraat.” En: “Is dat de reden dat hij op de telex staat? Kunt u kijken via advo wie praat?” Het woord telex zou betekenen dat iemand wordt gezocht door de politie.

In het eerder genoemde proces-verbaal dat deze week tot veel ophef leidde, wordt gesuggereerd dat de organisatie van T. geheime informatie kreeg van advocaten. Dat T. werd gezocht, kan volgens NRC in ieder geval niet zijn verteld door een advocaat.

Gevaar voor aanhouding was reden voor T. om te vluchten

Dat T. gevaar liep om aangehouden te worden, was reden voor hem om naar het buitenland te vluchten. Het zou de corrupte marechaussee zijn geweest die voor T. controleerde of hij gebruik kon maken van zijn valse naam.

De man die terechtstaat voor het opdracht geven voor meerdere liquidaties en pogingen daartoe, zou uiteindelijk vanuit Marokko naar Spanje zijn gevlucht. Later reisde hij door naar Dubai waar hij in december 2019 werd aangehouden.”

https://www.nu.nl/binnenland/6070943/ridouan-t-werd-van-informatie-voorzien-door-corrupte-marechaussee

Update: vrijdag 28 augustus 2020

Amsterdamse Deken Onderzoekt Handelen Van Advocaten In Zaak-Taghi

De Amsterdamse deken, toezichthouder op de advocatuur, gaat onderzoek doen naar het handelen van drie advocaten. Twee van hen treden op in de zaak van de criminele organisatie van Ridouan Taghi. De deken begint het onderzoek op verzoek van het Openbaar Ministerie.

De advocaten Nico Meijering, Christian Flokstra en Leon van Kleef worden door het OM ervan beschuldigd dat ze informatie hebben doorgespeeld aan handlangers van Taghi. Ze zouden dat hebben gedaan terwijl hun cliënten nog onder beperkende maatregelen vastzaten en ze dus niet over de zaak mochten communiceren. De drie advocaten werken voor hetzelfde kantoor, Ficq & Partners.

Meijering zegt dat hij en zijn kantoorgenoten “zeer verheugd zijn” met het onderzoek. Vanwege de geheimhoudingsplicht kunnen de advocaten niet in een openbare zitting reageren op de beschuldigingen. Bij de deken geldt die geheimhoudingsplicht niet en kunnen ze wel openheid van zaken geven. “Wij hebben de deken zelf ook om dit onderzoek gevraagd om ons van elke blaam te zuiveren.”

Ook advocaat Yassine Bouchikhi wordt in de stukken van het OM genoemd, maar zijn kantoor valt onder de deken in Midden-Nederland. Of er ook een onderzoek wordt gestart naar zijn handelen is niet bekend.

Zo’n twee weken geleden kwamen de beschuldigingen in het nieuws, toen meerdere kranten schreven over het nieuwe proces-verbaal in het Marengo-proces. In die strafzaak staat de crimineel Taghi met zestien andere verdachten terecht voor verschillende moorden en pogingen tot moord. Het OM verwijst in het stuk naar gekraakte versleutelde berichten en verklaringen van kroongetuige Nabil B..

Eerder onthulde het AD dat justitie ook advocaat Khalid Kasem ervan verdenkt dat hij informatie heeft doorgespeeld over een politie-inval in juli 2015 in Nieuwegein. Daarbij werd in opslagboxen een enorme hoeveelheid wapens gevonden. Een aantal handlangers van Taghi werd daarbij aangehouden.

Een contact van Taghi zou bij Kasem zijn langsgegaan om te achterhalen hoe de politie deze wapens op het spoor was gekomen. De advocaat ontkent dat hij die informatie aan hem heeft gegeven. De Amsterdamse deken startte al eerder een onderzoek naar het handelen van Kasem. Dat onderzoek loopt nog.

Advocaten wissel

Omdat de piketadvocaten van andere verdachten in de zaak zouden weigeren informatie door te spelen, zouden ze door handlangers van Taghi zijn vervangen, onder andere door advocaat Flokstra. Uit de berichten waar het OM naar verwijst, zou blijken dat handlangers van Taghi bij deze advocaten informatie hebben ingewonnen uit de dossiers van de verdachten die op dat moment nog in beperkingen zaten.

Het zou onder andere gaan om informatie over waar hun cliënten van verdacht werden, of er nog personen werden gezocht en wat voor bewijzen er waren. Ook zouden ze in de gaten houden of de naam van Taghi in het onderzoek zou opduiken.

Raad van Discipline

De advocaten worden daarmee beschuldigd van het schenden van de beperkende maatregelen. Als een verdachte in beperkingen zit mag noch de verdachte, noch de advocaat met derden spreken over de zaak omdat dat het onderzoek zou kunnen schaden.

De Amsterdamse Deken zal onderzoeken of de advocaten de voor hen geldende gedragsregels hebben overtreden of op een andere manier verwijtbaar hebben gehandeld. Het onderzoek zal zo’n acht weken duren.

Mocht uit het onderzoek van de toezichthouder blijken dat er niet volgens de regels is gehandeld, dan moeten de advocaten voor de Raad van Discipline verschijnen. Die beslist of een advocaat daadwerkelijk iets te verwijten valt. In dat geval kan de advocaat een waarschuwing krijgen, worden berispt of beboet. In uitzonderlijke gevallen kunnen advocaten worden geschorst.

NOS.nl

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/advocaat-meijering-over-taghi-proces-zo-kan-dit-niet-verder

http://www.sosokitchen.nl/advocaat-weski-om-negeert-alle-regels-en-principes

http://www.sosokitchen.nl/hoofdofficier-moet-getuigen-in-taghi-proces

http://www.sosokitchen.nl/wraking-onderzoeksrechter-in-marengoproces

http://www.sosokitchen.nl/onderzoeksrechters-in-liquidatieproces-taghi-mogen-blijven

http://www.sosokitchen.nl/procureur-generaal-hoge-raad-moet-onderzoek-doen-naar-volgen-van-advocaten

http://www.sosokitchen.nl/hoe-het-marengo-proces-een-persoonlijke-strijd-tussen-om-en-advocaten-werd

http://www.sosokitchen.nl/mh17-proces-advocaten-binnenkort-naar-rusland-voor-overleg-met-verdachte-verwijzing-naar-proces-justitie-taghi

http://www.sosokitchen.nl/live-om-reageert-op-crisis-in-de-opsporing-bij-bewogen-proces-rond-taghi

http://www.sosokitchen.nl/zo-verliep-de-zitting-in-proces-marengo-om-is-realiteit-voorbij

http://www.sosokitchen.nl/taghi-wil-af-van-zwaar-regime-ebi-in-vught

http://www.sosokitchen.nl/rechtbank-doet-lijmpoging-in-taghi-proces

http://www.sosokitchen.nl/taghi-gemarteld-exclusieve-fotos

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/trucjes-politieke-spelletjes

Zie ook: (artikel 31 mei 2019: hetgeen ik me afvroeg wordt in dit artikel bevestigd)

Aangifte Wegens Lekken In Liquidatieonderzoek Taghi

De advocaten van drie verdachten in het grote liquidatieonderzoek Marengo hebben aangifte gedaan van schending van het ambtsgeheim door het Openbaar Ministerie en/of de Nationale Politie. Volgens de advocaten heeft politie of justitie vertrouwelijke stukken over de strafzaak naar de media gelekt.

Deze krant publiceerde deze week een verhaal over de verklaringen van kroongetuige Nabil B. over de liquidaties door en moordplannen van ‘s lands grootste en voortvluchtige crimineel: Ridouan Taghi. Deze verklaringen zijn niet openbaar, de advocaten van de verdachten hebben ze ook niet.

“Het feit dat zeer aannemelijk is dat vanuit de kring van het OM en/of de recherche het Parool is voorzien van geheim te houden stukken, zet de ernst van het hier aan de orde zijnde misdrijf des te meer aan,” staat in de aangifte van advocaten Nico Meijering, Christian Flokstra en Juriaan de Vries, allen van het kantoor Ficq & Partners.

De bende rond Taghi wordt verdacht van een reeks moorden in de onderwereld. Het OM heeft aangekondigd dat het Taghi en diens eveneens spoorloze rechterhand Saïd Razzouki op afzienbare termijn formeel zal aanklagen.

Het proces gaat in juli verder, met een voorbereidende zitting in de rechtbank. De zaak zal niet eerder dan in 2020 inhoudelijk kunnen worden behandeld.

Nabil B.’s broer werd in maart vorig jaar in Amsterdam geliquideerd, kort nadat bekend was geworden dat Nabil kroongetuige was geworden.

https://www.ad.nl/amsterdam/aangifte-wegens-lekken-in-liquidatieonderzoek-taghi~a4bff0bc/

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: